Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...
Από την δική μου πλευρά πάντως παιδιά η άποψη μου αναφορικά με τον γκριζομάλλη τυπάκο που αναφέρεται στο αρχικό ποστ, είναι ότι καλά έκανε και πήγαινε με όσα πήγαινε.
Και εξηγούμαι: μπορεί να ήταν καινούργιο το GS και να μην του είχε πάρει τον άερα, μπορεί να ήταν "ξαναγεννημένος" μοτοσυκλετιστής και να είχε να οδηγήσει μηχανή χρόνια, μπορεί, μπορεί, μπορεί.... Άμα λοιπόν για οποιοδήποτε λόγο δεν το "είχε" καλά έκανε και πήγαινε χαλαρά...
Αλλά ... θα έπρεπε επίσης ή να πηγαίνει στην μεσαία ή να κάνει χώρο για να περάσουν οι υπόλοιποι αν είχε την στοιχειώδη οδηγική παιδεία. Θα μου πείτε αν την είχε θα φορούσε και κράνος... αλλά τα έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει άπειρες φορές...
Για την εικόνα που πολλοί αναφέρατε, έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω Adventure με κάγκουρες (όχι ότι δεν υπάρχουν και σοβαρά παιδιά, αλλά μάλλον είναι η μειοψηφία). Μου φαίνεται ότι έχει γίνει το Καγιέν των μηχανών... Με χαλάει? ναι ... με νοιάζει? όχι ιδιαίτερα... Ο καθένας πιστεύω κρίνεται ατομικά από τις επιλογές και την συμπεριφορά του, ότι κι αν οδηγεί...
|