Απάντηση: Ελληνικά στρατά
Νομίζω φίλε Πέρη, ότι εδώ δεν βλέπουμε το πρόβλημα, αλλά αυτόν που το προβάλει. Φυσικά δεν τρελαίνομαι με τον Λαζ-----ο και δεν με ενδιαφέρει. Αλλά λέει ένα γεγονός, όχι ψεύτικο πιστεύω (μπορεί να είναι και μια πλάκα μεταξύ των 2 φαντάρων, είναι κ αυτό) και το προβάλλει. Δεν φταίει αυτός.
Θα μπορούσε να ήταν καταγεγραμμένο και το δικό σου συμβάν και να γελούσαμε τώρα.
Και θα πω ότι πρώτα απ όλους δεν ``σέβονται`` τον στρατό οι ίδιοι που τον υπηρετούν, θα τον σεβαστεί ο φαντάρος? Δεν ήταν λίγες οι φορές που αξιωματικοί έβαζαν στην τσέπη, φραντζόλες ψωμί, ντομάτες, κολοκύθια κλπ και τους βλέπαμε εμείς οι φαντάροι. Δεν ειχε ούτε λίγο τόσο δα ντροπή να πει: με βλέπουν, ας το πάρω χωρίς να με δει. Τι να σκεφτούμε δηλ. Άλλες φορές κάποιοι από εμάς μαστόρεψαν σπίτια αξιωματικών για κάποια άδεια. Και ο αξιωματικός έδινε άδεια, λες και την ``πλήρωνε`` από την τσέπη του. Άλλοι με τηλ. τους ξαναείδαμε στο απολυτήριο. Έπειτα από αυτά, πως να την δει ο φαντάρος? σοβαρά να το δει?
Φίλος μου έχει πει (μέλος εδώ) ότι σε βλακεία στρατιωτικών έριχναν φυλακές έπειτα σους φαντάρους, λες κ αυτοί πήραν αποφάσεις.
Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν και σωστοί αξιωματικοί. Και είδικά παιδιά της αεροπορίας, που κινδυνεύουν για το μεροκάματο.
Και έχω υπηρετήσει σαν Π/Ν.
|