![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια χαρά και πάλι
Το R1150GS twin spark με Integral ABS που έχω έχει πάνω του αυτή την στιγμή 68500km, όπου έκανα την αλλαγή λαδιών μετά φίλτρου. Στο συνεργείο που πήγα εδω στην Θεσσαλονίκη μου είπαν πως στα 73000km που θα κάνω το μεγάλο service και θα τα κάνουν όλα, το κόστος θα είναι στα 350€. ![]() Εεεε….μου ήρθε ένα σύγκρυο…….δεν λέγετε. Είναι λογικό αυτό το κόστος? ![]() Θα μου πείτε καλά bmw ήθελες, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο κύκλος των service και τι κάνουμε?(δεν βρήκα το manual) Λογικά θα αλλαχτούν λάδια, βαλβολίνες, μπουζί, φίλτρα λαδιού/αέρα/βενζίνης, ιμάντας alternator, θα γίνει συγχρονισμός κυλίνδρων. Πρέπει να γίνει κάτι άλλο? Να επεκτείνω λίγο παραπάνω τα ερωτήματα και τις απορίες μου? ![]() Μιας και αρχίζω να προσανατολίζομαι στο να μάθω να κάνω μόνος μου το service ψάχνομαι να βρω πληροφορίες. Σκέφτομαι στο επόμενο service να το πάω μόνο για αλλαγή ιμάντα alternator ρύθμιση βαλβίδων και συγχρονισμό κυλίνδρων, να δω και πως γίνονται. Λόγο όμως του ότι δεν κατάφερα να βρω το manual στο δίκτυο όπως προ είπα(τελικά αν δεν το βρω θα αναγκαστώ να το αγοράσω, άλλωστε δεν είναι καμία άσκοπη επένδυση), έχω γεμίσει με μερικές απορίες και ερωτήματα. Δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ο τύπος των μπουζί που φορά το συγκεκριμένο μοντέλο, για τα εργοστασιακά αναφέρομαι και όχι για ιριδίου. Επίσης ποιος είναι ο τύπος των λαδιών που μπορεί να φορέσει? Όχι τι έχει βάλει ο καθένας αλλά ποιους τύπους με ποια χαρακτηριστικά, δηλαδή ορυκτέλαια με αυτό τον κωδικό ή ημισυνθετικά με αυτό τον κωδικό ή συνθετικά με αυτό τον κωδικό(δεν ζητάω μάρκα, έχω εντοπίσει κάποια αξιόπιστα λάδια που μπορώ να τα πάρω με τρία ευρώ/lt χονδρική, που έχουν ποιότητα κατηγορίας Aral). Έκανα μεγάλη βουτιά στα τεχνικά αλλά για τα μπουζί δεν βρήκα πληροφορίες και για τα λάδια έχασα την μπάλα με αυτά που προτείνει ο καθένας. Οπότε είπα να κινηθώ στα προτεινόμενα από εργοστάσιο (σε θέμα τύπου/κωδικού) και βλέποντας και κάνοντας. Σας γέμισα με ερωτήματα.... ![]() Να είστε καλά όλοι, καλά χιλιόμετρα να έχουμε. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Africa Twin με προίκα... | kotskofi | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 17 | 21-10-2011 18:39 |
| WORKSHOP MANUAL ΓΙΑ F650 GS DAKAR DUAL SPARK | christoslazy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 02-08-2011 22:40 |
| ABS sensor 2002 με abs ring integral | mparta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-05-2011 23:57 |
| Service 10.000 για F650 twin | renovatio | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 01-01-2011 15:38 |
| SERVICE MANUAL ΓΙΑ F650GS TWIN | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 26-06-2010 14:22 |