![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι αυτα που κανει η αντιπρωσωπεια ειναι εμπορικα τρικ .
Δεν ειναι τιποτα το 20 τις εκατο σε ενα ανταλακτικο π.χ φιλτρο λαδιου κερδισεις ενα ευρο. Στην ουσια δεν τα κερδιζεις εκει επρεπε κανονικα να ειναι η τιμες και πιο κατω ...... Εγω δεν παω σε αντιπροσωπιες γιατι δεν με πειθουν .εχουν εναν ευρωπαικο αερα με αρωμα βαλκαν .....και το λεεω με καθε υπευθηνοτητα λογω ενασχολησης με το αντεικιμενο Αυτη ειναι η γνωμη και εχω πει σε ενα προηγουμενο θεμα πρεπει να ταρακουνησουμε τα νερα γιατι εντελει ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ εαν θελουμε να εχουμε αυτο που πρεπει στην τιμη που πρεπει και να διωξουμε τον λαθος επαγγελματια απο αναμεσα μας......πρεπει να κινηθουμε δραστικα γιατι τοσα χρονια εκμεταλευονται ολοι το ονειρακι μας που λεγεται ΜΗΧΑΝΗ Ολα αυτα τα λεεω με καλη προθεση χωρις ιχνος αντιπαραθεσεις ειναι η προσωπικη μου γνωμη ευχαριστω Με φιλικους χαιρετισμους GEORGE PLOUMIDIS Last edited by geopoumid; 20-11-2011 at 10:16. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέος Επικεφαλής της BMW Motorrad Hellas | Strats | Διάφορα | 8 | 06-11-2011 22:30 |
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TDM HELLAS | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 10-08-2010 19:57 |
Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 20:34 |
ΒΜW HELLAS - Δελτίο τύπου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 30-09-2009 13:20 |