![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποσες μοτοσυκλετες κυκλοφορουν στην Ελλαδα καιγοντας αμολυβδη χωρις να εχουν καταλυτη? Ολες εκτος απο αυτες που ειναι BMW! Αν υπαρχουν αλλες μαρκες παιδια διορθωστε με! Θα συμφωνεις οτο αυτες εκπεμπουν το ιδιο επικινδυνα καυσαερια με τη δικη μου και του Αλκινοου. Αρα το θεμα ειναι αν θα εχουμε στο δρομο 1.000.000 περιπου μηχανες χωρις καταλυτη η 1.000.002.(Εβαλα και τα παπια) Μηπως οι δικες μας χωρις καταλυτη ρυπαινουν περισσοτερο? Οχι. Αν δεις και το θεμα πανευρωπαικα ας πουμε προσθεσε μερικες εκατομμυρια ακομα. Σε ολη την ηπειρο ΜΟΝΟ ΟΙ BMW ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ? Και πως παιρνουν ολες οι αλλες εγκριση τυπου? Χρησιμοποιωντας μηχανισμους εμπλουτισμου με φρεσκο αερα των καυσαεριων που εκπεμπουν και το κανουν με την ανοχη των τοπικων ΚΤΕΟ που δηθεν αγνοουν την υπαρξη τους!! Η μεγιστη υποκρισια! Τετοιο μηχανισμο εχουν απο το KYMCO της γυναικας μου μεχρι το Varadero του φιλου και συμφορουμιτη Νικου! Ενω αντιθετα δεν το διαθετουν οι παλαιοτερης τεχνολογιας(π.χ. Αφρικα Τρανσαλπ διχρονες παντος τυπου κλπ) Αν θελεις στη λιστα προσθετεις και τις εξωλεμβιες τα κουρευτικα τα αλυσοπριονα τις γεννητριες απο τα πανηγυρια που δουλευουν αναμεσα σε μικρα παιδακια ΑΚΙΝΗΤΕΣ και οτι αλλο καιει βενζινη ξεχασα.. Βλεπεις οτι το θεμα αφορα πολυ κοσμο βλαπτει συμφεροντα και επηρεαζει κερδοφοριες κι αυτος ειναι ο λογος που ειναι θαμμενο ![]() Υπο αυτες τις συνθηκες δεν εχω κανεα μα κανενα δισταγμο να κυκλοφορησω κι εγω χωρις το μαγικο εξαρτημα. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μαμισια εξατμιση r1200gs&adventure | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 03-03-2011 13:11 |
| Ζητώ σωλήνες εξάτμισης R1200GS (aftermarket) | jmar | Ζήτηση | 16 | 13-03-2010 17:49 |
| Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
| Πλαινες βασεις βαλιτσων για Adventure και μαμισια εξατμιση!! | Didos81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 22-05-2009 07:33 |
| Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 22:11 |