![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Συνεχίσαμε για Sibiu με το χειρότερο κομμάτι του ταξιδιού για εμένα προσωπικά και νομίζω και για τους υπόλοιπους με χάλια δρόμους στενούς με ροδιές από τα μετατρόχια τον φορτηγών που δεν σε άφηναν να βγεις να περάσεις και μια κατάσταση επανάσταση φτάνουμε τελικά κατά τις 14:00 και πάνω στο δρόμο βρίσκουμε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο...
![]() λέγεται hotel-Apollon αν θυμάμαι καλά και το προτείνω σε όποιν επισκευτει την πόλη... παρκάραμε της μπουμπούδες και πάνω για μπανάκι και καφεδιά στην βεράντα... Εδώ να πώ οτί γίναμε 6 καθώς ο Χρήστος-kelas22 μου είχε πει ότι θα έρθει να μας βρει για να πάμε μαζί Transfagarasan και μετά απο κει θα κάνουνε αυτοί δικό τους πρόγραμμα...Τον έστειλα ένα μήνυμα ότι βρήκα ξενοδοχείο και να με πάρει για να του δόσω στίγμα και ενώ πίνουμε την καφεδάρα μας στην βεράντα ακούς ενα boxer και λέω, ο kelas πρέπει να είναι και τα παιδιά σταματάνε μπροστά στο ξενοδοχείο και μς ενυμερώνουνε ότι το είχανε κάνει book εδω και 2 μέρες...Nice λέμε στο ίδιο ξενοδοχείο, περιμέναμε και τα παιδιά για ένα καφέ και μετά βουρ στο κέντρο για φαγητό και εκεί μας περιμένει μια έκπληξη... Το Rallye Romania... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brasov-Transfagarasan | kef | Ταξίδια στο εξωτερικό | 21 | 04-12-2011 19:14 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
| Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |