sos ρουλεμαν?
κολλητοs μου με r 1200 gs 2007με 38000 χλμ με τα 98 hp ακουει ξαφνικα θορυβο στον πισω τροχο.βρισκομαστε στο καπακι για να το ακουσει ο παλιοs και καλα!!! (εγω ειμαι ο παλιοs,κλαιν-μαιν) λοιπον το κανω βολτα και οντωs ακουγεται εντονοs θορυβοs(κατι σαν ρουλεμαν)οταν κραταs πατημενο το συμπλεκτη και το αφηνειs να ρολαρει, ο θορυβοs ακουγεται πολυ λιγοτερο.πεταγομαστε στην μαμα αντιπροσωπεια( θεσσαλια) να μαs πουνε μια γνωμη.αφου το κανει βολτα και ο τεχνικοs ακουμε τα μαντατα.στην καλυτερη περιπτωση μονο ρουλεμαν(200-300 ευρω)στην χειροτερη και πιο πιθανη να εχουνε φαγωθει και τα καρε που σημαινει 1000 ευρω επισκευη 1300 καινουριο + εργασια φυσικα.εχει σαλταρει ο κολλητοs. η χρηση που κανει ειναι-100 χλμ ημερησιοs εκτοs ποληs σε εθνικη οδο λογω δουλειαs με ταχυτητα 120-140 χλμ.τα service πριν την ωρα τουs,καθε 4000 χλμ λαδια,καθε 8000 φιλτρο-μπουζι-βαλβιδεs!!! αλλα,αλλα λεω, δεν αλλαξε ποτε βαλβολινεs(του ειπανε καθε 60000 αλλαγη)(ουτε εγω τιs αλλαξα που εχω 32000).μεσα στην πολη μπαινει ελαχιστα,χωμα ποτε.ακουμε γνωμεs,προτασειs,παρομοιεs καταστασειs,να πωs το μηχανακι δεν το αφησε τελικα στο service για να παρει και μια δευτερη γνωμη απο αλλη γειτονικη μαμα αντιπροσοπεια.δετ το αφησε για τον λογο του οτι δεν μπορει να πιστεψει το γεγονοs πωs εβγαλε τετοια βλαβη σε αυτα τα χλμ και με τετοια χρηση.σαλτα λεμε!!!
|