![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Απόσπασμα:
του δωσανε λοιπον το τυρακι του το βαλανε και σε ωραιο περιτυλιγμα και το πηρε δεν ειδε την φακα ομως... χαζος...μπορει...μαζι σου... αλλα καμια προστασια απο την πολιτεια και πολλα πολλα μικρα γραμματα που στο τελος αυτα τον πνιξανε...!!! συν οτι μας λεγανε παντα οτι η ζωη μας ετσι θα ειναι παντα...δλδ θα παρω ενα δανειο για σπιτι το οποιο θα το αποπληρωνω για 35χρονια... αφου μου το δινανε εγω γιατι να πω οχι...αφου ελεγαν οτι ετσι θα ειναι τα πραγματα γιατι να μενω στο νοικι...αντι να τα δινω αλλου να τα δινω και στο τελος να μου μεινει ενα σπιτι... λιγοι πολυ λιγοι ηταν αυτοι που τα πηραν για να μην τα δωσουν ποτε πισω...οι περισσοτεροι ηταν και ειναι νυκοκυραιοι με οικογενιες...που προσπαθησαν να παρουν ενα σπιτι... τα διακοποδανεια και τα λοιπα δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι και δεν κλαιω κανεναν που δεν μπορει να παρει διακοποδανειο... Απόσπασμα:
αλλα αν καποιος με οικογενεια, ανεργος αλλα και οχι ανεργος (δυνητικα ολοι μπορουμε να βρεθουμε σε αυτη την θεση) εχει και 10000ευρω στην ακρη δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει...και καμια τρελη καβατζα...ωστε να ειναι σιγουρος και ανετος...!!!\ Απόσπασμα:
παραδειγμα πριν 5 χρονια οποιος συναδελφος εφευγε ή τον εφευγαν ελεγε θα κατσω να βρω κατι καλυτερο... πλεον οποιος φευγει δεν εχει εναλλακτικες... Απόσπασμα:
οταν ο επιχηρηματιας εβγαζε εκκατομυρια δεν εδινε παραπανω στον εργαζομενο...υποτιθεται οτι με αυτα επενδυε για τις δυσκολες ωρες...για να μην μιλησουμε για αυτους που πηραν επιχορηγησεις και φυγανε στην Βουλγαρια κτλ κτλ... αλλα τωρα που και παλι βγαζει κερδος (το ζω το παραδειγμα) ο εργοδοτης κοιταει να κρατησει τα επιπεδα κερδοφοριας του με τις απολυσεις...τα επιπεδα κερδοφοριας οχι την βιωσημοτητα της ετιαριας...και οπως ειπαμε τα νουμερα εξυπηρετουν...και μπορει να τα παρουσιασει οπως τον βολευει...!!! αρα εντελως αθεμιτο... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
αλλωστε δεν μπορω να δεχτω οτι αμοιβομαι υπερβολικα πολλα λεφτα μιας και τυγχανει να ξερω ποσα αμοιβεται ο αντιστοιχος μου στην Ισπανια, Γαλλια, Ολλανδια, Ιταλια, και λογω θεσης και αρμοδιοτιτων μου στην εταιρια ξερω ποσο κοστιζει ενας εργαζομενος αντιστοιχος στην ιδια την εταιρια στις παραπανω χωρες...απλα να σου πω οτι οσο κοστιζει η δικη μου εργατοωρα με εισφορες κτλ κτλ στην εταιρια Ελλαδας κοστιζει του εργατη στις παραπανω χωρες...και δεν περνω (ακομα) 700ευρω τον μηνα... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φετος τα Χριστουγεννα δεν ειδα κινηση στους δρομους την παραμονη οπως αλλες χρονιες... αλλα για να δουμε φετος...γιατι περυσι ηταν απλα η αρχη της κρισης για την Ελλαδα...φετος ειναι η καρδια της κρισης... Απόσπασμα:
απλα δεν υπαρχει κατι οργανωμενο στην Ελλαδα...ο κοσμος καηκε απο τα "οργανωμενα" βλεπε συνδικαλιστες και σια...!!! Απόσπασμα:
αρα τι εγινε...ολοι βαλανε τα λιγοτερο απαραιτητα στην ακρη και πληρωσανε τα απαραιτητα... ο κοσμος ειναι φοβισμενος...και δεν βγαινει στους δρομους...επειδη ακομα ισχυει ο θεσμος της οικογενειας...ολοι σε μια οικογενεια βαλανε και συνεχιζουν να βαζουν πλατη για να βγαλουν τον δικο τους ανθρωπο απο την δυσκολη θεση...σε λιγο ομως αυτη η πλατη θα ειναι αδυνατον να δωθει...και τοτε θα δεις τι εχει να γινει... τελος παντων μακαρι να κανω λαθος και τα πραγματα να στρωσουνε...και με το να στρωσουνε δεν εννοω να γυρισουμε στα δανεια τιςε καρτες κτλ κτλ... αλλα δεν τους βλεπω διατεθημενους... Last edited by asotosios; 20-01-2012 at 16:51. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όσους δεν έχουν φύγει ακόμη...μια βόλτα στην Πάρνηθα!! | Epsime | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 07-08-2011 15:15 |
Κι αν ακόμα δεν πίνετε Absolut τώρα θα ξεκινήσετε!!! | Slane | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 23:11 |
Δεν μας έχετε δείξει ακόμη το πραγματικό χρέος”! | gsmaniac | Κόσμος | 20 | 10-09-2010 02:36 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |