![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
που ενω φωναζουμε και διαλαλουμε ελευθερια λογου ξαφνικα οι εχωντες την δυναμη αποφασιζουν να διαγραψουν μηνυματα.
Μηνυματα τα οποια δεν ειναι ουτε εκτος κανονισμων ουτε spam. Για εμενα οι λογοι ειναι δυο. Η' η αντιπαθεια του συγκεκριμενου προς εμενα, οπου δεν με πολυ αγχωνει η' το ποστ που εβαλα χαλασε καποιου ειδους σχεση αναμεσα στο μαγαζι και το φορουμ. Το ποστ μου δεν ηταν περισσοτερο spam απο αυτο που προσβλητικα μου απαντησε ο jtiniakos(οπως τελος παντων γραφεται ο συμφορουμιτης). Το γεγονος οτι με λεει αχαριστο ο συμφορουμιτης γιατι ειχα διαφορετικη αποψη και την εξεφρασα δεν ειναι spam ουτε προσβολη? Το θεμα μου δεν ειναι ο συμφορουμιτης αλλα ο ''λεβεντης'' που ξυριζει με δυο μετρα και δυο σταθμα. Πριν κλειδωσετε το θεμα η' πριν το ''εξαφανισετε'' η' πριν το κανετε να το βλεπω μονο εγω, να θυμαστε Στο GSFORUM υπαρχει ελεθυερια λογου |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου την δινει που..... | jarhead | Επικαιρότητα | 19 | 14-04-2011 23:53 |
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ τι σημαινει!!!! | lepanto | Χιούμορ | 21 | 30-03-2011 01:21 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
Τι σημαινει, μπαταρια?? | TASOS GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 04-11-2010 00:42 |
Απλα τυχαινει!!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-09-2009 16:03 |