![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου δεν είμαι κανένας τρελός οπαδός...τα βίντεο τα έβαλα για να δείξω οτι δεν υπάρχει δικαιοσύνη πουθενά και για τίποτα και για κανέναν.!!!
Όλοι το ίδιο απατεώνες είναι δεν το συζηταμε... Απλά μην βλέπουμε μόνο των άλλων..αυτό κα μόνο... Εγω πραγματικά ειμαι fun του ξένου ποδοσφαίρου γιατί εκτός απο την ποιότητα μπάλας που βλέπεις είναι και το όλο κλίμα που επικρατεί στα γήπεδα που μου αρέσει πολύ.. Είναι σαν να βλέπεις θέατρο με την οικογένεια σου.. Αυτό δεν θα το δούμε ποτέ στην Ελλάδα. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
| Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
| Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |
| Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |
| Πρέπει να κόπω τις μπύρες.. χίκ Έχει γυναικίες ορμόνες | kostas_366 | Χιούμορ | 9 | 17-01-2009 11:48 |