![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ο λόγος που ανοίγω αυτο το θέμα ειναι για να μαζεψω αποψεις, αν και επειδη παντα κανω "του κεφαλιου μου", ειπα να ρωτησω φίλους και γνωστους.
Την επομενη εβδομαδα αλλάζω δίσκο. Ειπα λοιπον μιας και ο ΟΕΜ εχει τα ελλατωμα του να κοιταξω για κατι καλυτερο. Στο γνωστο site της Product Review: Oil Resistant Clutch - BMW R1200GS - Touratech-USA οπως θα είδατε παρουσιαζει έναν καινουργιο και πιο ασφαλή ( δλδ τωρα αυτος που εχουμε δεν ειναι????) δισκο με σημαντικες βελτιωσεις και αντοχη. η τιμη του Oil Resistant Touring Clutch, BMW R1200GS/Adventure, HP2 and R1200R/RT/S/ST - Touratech-USA δλδ περιπου 270€ χωρις μεταφορικα. έλα όμως που όπως χαζευα την φωτο βρηκα ποιος κυριος τους κατασκευαζει!!!! ![]() ![]() ![]() ο Γερμανος λοιπον κατασκευαστης μου το στελνει στην πορτα μου με 218€ Siebenrock - BMW motorcycles and parts Και ρωταω ειναι καλη η αγορά ή να πάω πάλι στον ΟΕΜ με τα γνωστα προβληματα??? |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χαιρετίζω ως νεοσύλλεκτο μέλος! | spade ace | Καλώς ήλθατε | 24 | 07-12-2011 22:28 |
| Κανονες εκδρομης για ασφαλη οδηγηση | Ligo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 25 | 20-01-2011 09:18 |
| VFR1200F Dual Clutch Transmission | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 6 | 22-04-2010 23:38 |
| Ξενοι καλλιτεχνες και groups με την πληρη δισκογραφια τους | Silversun | Διάφορα | 2 | 21-04-2009 16:50 |