![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σας φίλτατοι!
Έχει έρθει η ώρα να αλλάξω λάστιχα και λάδια στη μηχανή. Το πρώτο, θα το κάνω σε συνεργείο μα τα βαλάντια για το δεύτερο, είναι περιορισμένα κι έτσι, σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει οδηγίες γι αυτό όπως και για το τι πρέπει να προμηθευτώ πέραν των λαδιών και του φίλτρου; Και σε μαντινάδα: Τα λάστιχα φαγώθηκαν, τα λάδια γίναν ύδορ και τα λεφτά τελειώνουνε, από τον πρώτο γύρο: Δυόμιση κατοστάρικα θέλω για λαστιχάκια και εκατό σε μαγαζί, ν' αλλάξω τα λαδάκια Έτσι, ιδέα φαεινή, φώλιασε στο μυαλό μου λάδια ν' αλλάξω στη αυλή, στο σπίτι το δικό μου Εύκολο μοιάζει τόλμημα, δεν το 'χω ξανακάνει σε τέτοιου τύπου μηχανή, ίσως να με πεθάνει κι έτσι βοήθεια ζητώ και κάποια ντιρεκτίβα στο τι υλικά θα χρειαστώ και που 'ναι η κάθε βίδα. Όποιος γνωρίζει σχετικά και θέλει να βοηθήσει ολόψυχα θα τού ευχηθώ, να 'χει μονίμως στύση!
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 343 | 09-06-2013 03:21 |
| Το "Π" (=3,141592654...) σε ΜΟΥΣΙΚΗ! | black_hawk | Μουσική | 4 | 15-01-2012 21:34 |
| Τιμοκατάλογος στην "μετά ΜΝΗΜΟΝΙΟ" εποχή | nieri | Ελλάδα | 7 | 13-01-2012 17:28 |
| ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Διάλεξε "φατσούλες" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 20 | 06-01-2012 05:19 |
| Bmw R 1200 GS (06) "Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ" | vaska | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 28-03-2011 09:45 |