![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
r1200gs '04
καλησπέρα...είχα ποστάρει και πιο παλιά για προβλημα με την μοναδα μου την οποία αντικατέστησα με μια μεταχειρισμένη με λίγα χλμ και σε καλή κατάσταση...όλα καλά για κοντά 2 μήνες μέχρι εχτές....στα καλά καθούμενα εχτές άναψε το τριγωνακι και αναβόσβηνε το ABS...σταματάω..σβήνω την μηχανή και όλα καλά...μετά απο 1 χλμ παλυ τα ίδια...για να μην σας κουράζω συνέχεια αυτο γίνεται απο χτες... το ABS οπλίζει κανονικά απλα οταν αρχιζει να αναβοσβηνει εχω τα εξης αυμπτωματα... 1. λειτουργει το μπροστινο συστημα (ακουγεται το servo) αλλα το πισω οχι.. 2. το ταχυμετρο δεν δουλεύει (λογικο μιας και μου ειπαν οτι παιρνει εντολη απο το ABS) 3. σβηνοντας την μηχανή ακουω το σερβο να δουλευει....σαν να εχει κολίσει... το βαλαμε σημερα πανω στο διαγνωστικο και εβγαλε πρόβλημα στο πισω συστημα του abs... δεν θέλω να πιστεύω οτι ειμαι τοσο γκαντεμης που σε 2 μηνες θα χρειαστει να αλλαξω 2η μονάδα.... ειναι χαλασμενη η μονάδα??? περιμένω αποψεις και βοηθεια μπας και βγάλω καμια άκρη.... αυτο που μου κάνει εντυπωση είναι οτι οταν την σβήνω και την ξαναβάζω μπροστά όλα λειτουργούν κανονικα.... αν ήταν χαλασμένη η μονάδα φαντάζομαι οτι δεν θα λειτουργούσε καθόλου.... ευχαριστώ ...και εύχομαι μακρια απο όλους μας αυτή η βλάβη..... |
|
|