παιδια πιστευω πως οι αντιπροσωπειες ζουν στον δικο τους κοσμο,δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους κ αναρωτιουνται γιατι πανε ολο κ χειροτερα κ κλεινουν η μια μετα την αλλη.οπως καποιοι πλεον ξερετε μετα την χτεσινη γνωριμια μας,ειμαι καινουριος κατοχος μιας 1200gs.ειπα λοιπον μιας κ εφτασα στις 35000χλμ να κανω ενα απλο λιπαντικο service για να εχω την σειρα μου,παρ'ολες τις διαβεβαιωσεις του προηγουμενου ιδιοκτητη για πληρη συντηρηση.πηγα λοιπον,καλη την πιστη,σε πολυ γνωστη αντιπροσωπεια της περιοχης μου,αν κ μπορουσα να το κανω μονος μου,για να γνωριστω με το συνεργειο κ οσους εργαζονται εκει.αφου περιμενα 45λεπτα το εβαλαν μεσα χωρις να με ρωτησει κανεις ουτε καν το ονομα μου κ εμφανως ενοχλημενοι αν τολμουσα να ριξω εστω κ μια ματια προς την μηχανη μου!!!θα μου πειτε ετσι δουλευουν,ας το δεχτω.λοιπον για να μην μακριγορω,η χρεωση ηταν 78,62 μονο για λαδι,το οποιο οπως ολοι ξερετε δεν χρησιμοποιειται ολο.δεν μου εδωσαν ουτε το περισευμα για συμπληρωμα το οποιο δεν πληρωσα κ φτηνα.40 ευρω δεν παιρνουν ουτε στην οικοδομη συνανθρωποι μας που λιωνουν πολλες ωρες της ημερας κ τα παιρνουν αυτοι οι κυριοι για 5 βιδες σε 10 λεπτα.τι να πω?ελλαδαρα