![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε μια χωρα που η ανεργια κτηπα πανω απο 20% στο χυλος του κρεμου φτεν οι παντες κε τα παντα το νεναζηστηκο κομα του χιτλερ το 1928 ηταν 2,8-3% κε στο τελος πηρε την προεδρια με 37 % λες να ηταν τυχεο συγουρα οχι η απογνωση του γερμανικου λαου τον ευγαλε στην εξουσια αναροτηθηκαμε αν φυγουν ολοι οι λαθρομεταναστες οικονομηκη προσφυγες ρουμανοι βουλγαροι κλπ απο την Ελλαδα ?τα ποσοστα ανεργιας θα πανε στο 2% οταν με περνουν τηλ. συνεργατες μου απο Μεγαλουπολη Βολο Εβοια (Μηλακι)κε μου κτηπανε αναπαντητη κληση για να παρω πησο διοτι δεν εχου μοναδες στο κυνητο κε ζητανε δουλια κε ξερω οτι στον Ασπροπυργο στηνεται δυλιστηριο κε ολοι σχεδον η τεχνητες ειναι Ρουμανοι τη να πη καπιος ? φαη να φαμε δεν ηχαμε κε ρεπανια για ορεξη ψαχναμε οταν περνας απο τα πατσια κυψελη κε φωβασαι διοτι ειναι γεματο οτι θελης εκτος απο Ελληνε ελεως πλεον αναροτιουμαι ποσους λαθρομεταναστες βαλανε στα σπιτια τους ο Τσιπρας κε Λιανα που μηλαναι εναντιο της ξενοφωβια για αυτους τους λογους η χρυση αυγη ανεβασε τα ποσοστατης κε θα τα ανεβαση ακομαπιο πανω μην νωμηζεται οτι ειμαι υπερ τον ακρον παντα ειμουν κε θα μηνο στο κεντρο αλλα κοσμος δεν μπωρη να αντεξη |
|
|