GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 23-07-2012, 09:44
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Μηνύματα: 293
Προεπιλογή Μπουγιουρντι 80ε...

κ εξηγουμαι:με φιλικο ζευγαρι στην ταβερνα `Το χαγιατι της Ελενας` στο Λουτρακι κατσαμε να φαμε 4 ατομα(2ζευγαρια) κ παραγγειλαμε:1 ποικιλια μεσαια-μετα απο ερωτηση αν εχουν ποικιλιες,γιατι στον καταλογο δεν φαινοταν κατι τετοιο εκτος απο ποικιλιες ψαρικων που η μεγαλη κοστιζε 40ε(συγκρατηστε τον αριθμο) κ θετικη απαντηση,τελικα αλλο εννοουσαμε κ αλλο μας εφεραν-θελαμε τη γνωστη ποικιλια που συνοδευεται απο μπυρα,οσοι ειναι κ απο Καλαματα ξερουν,αντ`αυτου μας ηρθε μια ποικιλια κρεατικων.
Ειπαμε αφου την εφεραν,οτι δεν εννοουσαμε κατι τετοιο,αλλα τελως παντων για μην φανουμε `ιδιοτροποι` αποφασισαμε να την δεχτουμε(δεν αναγραφοταν στον καταλογο).
Κ συνεχιζουμε:1 τζατζικι,2 μπυρες,1 ουζο,1 αγγουρακι κομμενο με λαδοξυδο.
Ηρθε η ωρα του λογαριασμου,ητοι...80ε!Η ποικιλια μονη της ειχε 50ε!Φυσικα μολις το ειδα πηρα εναν καταλογο στα χερια την-οχι αποδειξη αλλα ενα χειρογραφο παραγγελιας,πηγα μεσα στο καταστημα κ τους ζητησα να μου εξηγησουν που στην ευχη ελεγε οτι αυτο που πηραμε κοστιζε 50ε..?Aπο την στιγμη κι`ολας που η μεγαλη ποικιλια ψαρικων εκανε 40ε,πως γινοταν η μεσαια με τα κρεατα να κανει παραπανω..?.Η απαντηση ηταν οτι πουθενα δεν αναγραφεται κ οτι προκειται...περι λαθους-παραλειψεως κ... ζητουν συγγνωμη!Αλλα οτι ηταν για 4 ατομα κ αυτος ηταν ο λογος.
Αρνηθηκα να δεχθω την δικαιολογια τους-λεγοντας οτι αν αυτοι με χρεωναν 100-200ε για την ποικιλια λεγοντας μου οτι ειναι για ενα λοχο η για ενα ατομο(πραγμα το οποιο δεν με ενδιεφερε κι`ολας),αν εγω επρεπε να το δεχθω,απο τη στιγμη που δεν αναγραφοταν σε κανενα σημειο του καταλογου.
Κατοπιν αυτων λοιπον,τους ειπα οτι εγω δεν πληρωνω την ποικιλια 50ε κ σηκωθηκα κ εφυγα απο το μαγαζι αφηνοντας 50ε στο τραπεζι,για ολα.
Τοτε ο καταστηματαρχης ηρθε τρεχοντας πισω μου λεγοντας οτι δεν τον ειχα πληρωσει,απαντωντας του ειπα,οτι αισχροκερδει κ οτι αυτα ηταν τα λεφτα που θα επερνε απο μενα σε καθε περιπτωση κ ημουν στη διαθεση του αν ηθελε να καλεσουμε την αστυνομια για να επιλυσουμε τη διαφορα...
Παγωτο ο καταστηματαρχης,μεταβολη κ κατευθυνση στο μαγαζι του.
Ειμαι στην κριση των αποψεων σας,θα με ενδιεφερε να ακουσω πως σκοπευατε να αντιδρουσατε εσεις κ αν θεωρειτε την δικη μου συμπεριφορα καπου λαθος.
Φιλικα,stukas.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:55.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!