GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 19-08-2012, 11:58
vales Ο/Η vales βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: athina
Μoto: 1200gs '08
Μηνύματα: 34
Προεπιλογή Ομολόγησε ο εμπριστής - Ήθελα να κάψω ολόκληρη τη Ρόδο!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγείται ένας 39χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Παραδείσι, ο οποίος ομολόγησε ότι φέρει ευθύνη για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στο νησί, αλλά και για άλλους δέκα εμπρησμούς δασών τα τελευταία 12 χρόνια!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του απώτερος σκοπός του ήταν να κάψει όλη τη Ρόδο!

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε τους εμπρησμούς από την ηλικία των 13 χρόνων, όταν ζούσε με την οικογένειά του στη Γερμανία.

Υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και ομολόγησε ότι από το 2000 ως σήμερα είχε αποπειραθεί δέκα φορές να κάψει τα δάση στην Αρχίπολη, την Ελεούσα, το Παραδείσι, τη Λαχανιά, τη Δαματριά και τις Φάνες!

Η ομολογία του φερόμενου ως εμπρηστή ότι προκαλούσε πυρκαγιές πάντα με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας φωτιά με αναπτήρα σε ξερά χόρτα, ταιριάζει με τα ευρήματα της έρευνας.

Ωστόσο, υπάρχουν κενά στην απολογία του, καθώς για κάποιες πυρκαγιές ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να τις προκάλεσε ο ίδιος, όπως αυτή που ξέσπασε προ ημερών στις Στεφανές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος τη μελετά για να ασκήσει διώξεις.
www.e-nea24.blogspot.gr





Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:36.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!