GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Οδικό δίκτυο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 10-09-2012, 17:50
java Ο/Η java βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πύργος Ηλείας
Μoto: f800GS Yellow, XT600 '88 Blue
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγγνωμη που μπαινω αναμεσα στους τσακωμους σας σφηνα κ χαλαω το θεμα,η απαντηση μου στο θεμα`η γνωμη μου για τα διοδια`ειναι:αναλογικη χρεωση.Μονο αυτο. Κ παλι συγγνωμη αν διεκοψα τις διενεξεις,με την απαντηση μου...
+1

Τα τελευταία διόδια πρίν την Τρίπολη τα βάλανε ακριβώς πρίν την έξοδο για Λεβίδι όταν πηγαίνω στον Πύργο. Πληρώνω τα διόδια και μετά από 1 χιλιόμετρo βγαίνω από την εθνική...
Για να πας από Αθήνα Θεσσαλονίκη σταματάς 11 φορές σε διόδια. Στην Ιταλία (δεν έχω εμπειρία από άλλες χώρες) πρίν μπείς στην autostrada παίρνεις ένα χαρτάκι που γράφει το σημείο εισόδου και την ώρα. Ξαναασχολείσαι με διόδια στην έξοδο που θα βγείς. Επιτόπου σου λένε τόσα χιλιόμετρα έκανες, τόσα πληρώνεις. Πετύχαμε κάποιο σημείο που γίνονταν έργα για 4-5 χλμ και είχαν ταμπέλες που σου ζητούσαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία (η δουλειά που έκαναν ήταν στην ΛΕΑ και οι υπόλοιπες λωρίδες λειτουργούσαν κανονικά). Στην έξοδο μας είπαν οτι δεν πληρώνουμε διόδια λόγω του οτι ταλαιπωρηθήκαμε από τα έργα! Εδώ πληρώνουμε διόδια για να είναι κλειστά τα τέμπη, για να μας ενημερώνουν ταμπέλες (που έβαλε γονιός θύματος τροχαίου!) οτι ο δρόμος είναι επικίνδυνος και για όλα τα υπόλοιπα που έχουν αναφέρει οι προλαλλήσαντες.
Τέλος σχετικά με την ταλαιπωρία της υπαλλήλου. Ποιός δεν ταλαιπωρείται στην δουλειά του; Δεν έχω κάτι προσωπικό με την υπάλληλο όπως δεν έχει κάτι προσωπικό και με μένα ο πελάτης της εταιρίας που δουλεύω όταν έρχεται και μου κάνει παράπονα. Όταν δουλεύει είναι εκπρόσωπος της εταιρίας από την οποία έχω κάποια παράπονα και πρέπει να τα ακούσει και να τα μεταφέρει όπου πρέπει. Τα μονόλεπτα τα έδωσα να τα μετρήσει και να τα κουβαλήσει η ταμίας της εταιρίας και όχι η κυρία Λίτσα από το Βόλο.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης