![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και πολλές φορές το βλέπουμε αυτό. Κάθομαι εγώ τώρα (είμαι κτηνοτρόφος) και λέω με μεγάλη ευκολία: *Αυτά τα γαιδούρια οι αγρότες μας χρέωσαν, δήλωναν παραπάνω λάδι και παίρνουν μεγαλύτερη επιδότηση Εγώ όμως όταν μετρούσαν τα πρόβατα, μετρήσαμε όλου του χωριού για δικά μου!!! αλλά δεν το βλέπω αυτό, είναι φυσιολογικό. Έπειτα έχω εγώ κατάστημα, τεβέρνα αν θες, είμαι δηλωμένος στον ΟΓΑ ή στο ΤΣΑ του πατέρα μου, και σχολιάζω τον κακό υπάλληλο που πίνει μπύρες όλη μέρα. Και του λέει τώρα ο κακός υπάλληλος: *Ρε συ φιλαρκι τι φωνάζεις, εγώ 150 φορές τον χρόνο που είμαι εδώ, ποτέ δεν έκοψες τπτ και μας κάνεις και μάθημα ![]() Και πάνω στον τσακωμό, λέει στην γυναίκα του: αυτή η παρέα είναι Ιταλοί, έχουν λεφτά αυτοί, σκίστους το πατί!!! Σταματάει κάποιος κάποιον άλλον για έλεγχο (θες αστυνομικός, θες γενικότερα καποιον έγεγχο π.χ. ΙΚΑ και λέει ο παράνομος: *Ο βολεμένος του συστήματος (δηλ είναι βολεμένος ο υπάλληλος που κάνει έλεγχο και ο παράνομος είναι αβόλευτος, δεν είναι βολεμένος), ήρθε να ελένξει εμένα.. Δηλ ποιον να ελένξει τον αβόλευτο νόμιμο?? Έχουμε πολλά χάλια, ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ. |
|
|