06-10-2012, 21:25
|
 |
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
|
|
Απάντηση: GS Forum - Rideit - Μ. Σπηλιώτης στο Training on Track I στι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Επιστροφή λοιπόν.Μία πολύ εποικοδομητική μέρα με φίλους παλιούς και καινούργιους.
Αρκετά αυτά που μάθαμε και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν πολύ την οδηγική μας συμπεριφορά και ασφάλεια.
Ευχαριστώ τον Τάκη Μανιάτη τον Βασίλη Μούνδρο και τον guest star Mike Σπηλιώτη καθώς τον Δημήτρη και Νίκο
αλλά και το GS FORUM
που διοργάνωσαν αυτό το training.
Και στο επόμενο με καλό.....
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kosttis
Πίσω και εγώ!
Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GS Forum, στον Νίκο και στο Δημήτρη, για τη διοργάνωση του σημερινού μαθήματος!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάκη, τον Mike και τον Βασίλη για το στήσιμο του μαθήματος και για το ότι έφτιαξαν ένα level 1 προσανατολισμένο στην ασφαλή και ουσιαστική οδήγηση δίνοντας μας τις βασικές αρχές από όλα τα στοιχεία που πρέπει να μας γίνουν βίωμα καθημερινά στο δρόμο!
Να είστε καλά όλοι και χαρηκα πολύ που για άλλη μια φορά ήμουν μέσα στη παρέα του GS Forum γνωρίζοντας παράλληλα ωραίους ανθρώπους!
τα ξαναλέμε σύντομα....
Kosttis
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TARKAS
Eυχαριστουμε πολυ το GS FORUM τον τρομερο ΜΙΚΕ με το απιστευτο χιουμορ του τον Τακη και τον Βασιλη για την υπομονη τους. Σημερα ολοι βγηκαμε καλυτεροι οδηγοι σιγουρα και καναμε και προβες στον δρομο απο τον ενθουσιασμο οπως μικροι που βγαιναμε απο το Καρατε σινεμα και παιζαμε σφαλιαρες
|
Φίλοι μου,
το GS Forum σας ευχαριστεί, που αφενός βρίσκεστε στη παρέα του
κ αφετέρου που το εμπιστευτήκατε για άλλη μια φορά,
κι έτσι μπόρεσε να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα μάθημα που άπτεται της ασφαλούς οδηγήσεως.
Να είστε όλοι καλά κ να έχετε πολλά κ ασφαλή χιλιόμετρα !!!
.