22-10-2012, 22:20
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθήνα, Ηλιούπολη
Μoto: F800GS
|
|
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από brasidas12
Θείος της γυναίκας μου,τρελός με τις μηχανές,ειχε γυρίσει όλον τον κόσμο στην κυριολεξία σε 2ροδες.Παντα με κράνος κ εξωπλισμο ακόμα κ μεχρι την γωνία.μια φορά είπε να παει μια πολυ κοντινή απόσταση χωρίς το κράνος κ πως την έπαθε;;;σταματημενος στο φανάρι κηφισιας κ Αλεξάνδρας παει να περάσει ένας πιτσιρικάς ανάμεσα του φουριοζος,τον βρισκει κ όπως πέφτει χτυπά το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο κ παει ο θείος
Sent from Me using Tapatalk
|
Γνωρίζω και εγώ περίπτωση που σταματημένος κάποιος με μηχανή, έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο πλάι, χτύπησε κεφάλι (χωρίς κράνος) και... γεια σας 
Όποιος θέλει ας μην φοράει κράνος. Είναι δικαίωμά του. Αν δεν τον νοιάζει ο εαυτός του, ας σκεφτεί τους γονείς του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του (κάτι από όλα αυτά τέλος πάντων) που θα μείνουν πίσω και θα γράφουν όπως εγώ τώρα. Κρίμα δεν είναι?
Προσωπικά εγώ είμαι πάντα με κράνος, μπουφάν, γάντια και παπούτσια (μπότες ή κοντό με προστασίες). Τώρα μάλιστα αγόρασα και παντελόνι και θα το φοράω κάθε μέρα, γιατί η Κατεχάκη που διασχίζω κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά, δεν αστειεύεται!
|