GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Νέα μοντέλα BMW

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Παλιό 31-10-2012, 02:27
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Μηνύματα: 4,915
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Άσχετο (για να κρατάμε και ζεστό το θέμα)... έχετε δει την εικόνα με το νέο μοτέρ στο testbed και τις οθόνες με τους διάφορους μετρητές ε;
Δεν την βρίσκω τώρα.

Γνωστός μου (ξένος) ειδικός σε τέτοια θέματα (κανονικός ειδικός, όχι... claimed), μου άρχισε κάτι ορολογίες (κάτι AVL testbed, κάτι PUMA O.I., ντεν καταλαβαίνει) και μου είπε ότι η φωτογραφία που βλέπουμε σε υποδομή (αυτή η ΜΙΑ φωτογραφία) είναι στην κλίμακα του ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ δολαρίων (!!!).

(εδώ τελειώνει η πληροφορία, μπορείτε να σταματήσετε το διάβασμα - παρακάτω είναι απλώς ο NLS που λέει τα δικά του)

Έτσι απλά για να μην νομίζουμε ότι οι άνθρωποι πουλάνε πασατέμπο και περιμένουν κάποιον Χ self-claimed ειδικό σε ένα forum (που αν είναι τόσο ειδικός γιατί δεν είναι στη θέση τους π*τάνα τύχη) να τους θάψει λες και κάνει κριτική στην Πάολα.

Φυσικά ΤΟ ΙΔΙΟ περιμένω και από όλες τις μεγάλες εταιρίες (σίγουρα την Honda πχ. που είναι γίγαντας) για να τα λέμε έξω από τα δόντια.
Γι' αυτό και η κριτική μου δεν είναι τι... κακές μηχανές μπορεί να βγάζουν (που το αποκλείω εν έτει 2012), αλλά ότι είναι άψυχες και γενικώς μέτριες και μπερδεμένες και και και ένα σωρό άλλα πράγματα (όπως και ότι ΟΛΕΣ έχουν ΚΑΙ αστοχίες - welcome to Real Life).

Από εκεί και πέρα ο Μανιτού να μας φιλάει από τους παντογνώστες.
(...και για να ξεκαθαρίζουμε, το μόνο θέμα που είμαι εγώ self-claimed παντογνώστης, είναι η Πληροφορική, μετά από 29 -είκοσι εννιά- χρόνια ενασχόλησης μαζί της, τα μισά επαγγελματικά)

Last edited by NLS; 31-10-2012 at 02:30.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:33.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!