Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
Άλλο τα extra πού δίνουμε λεφτά κάποιοι από δω μέσα για να την κάνουμε πιο ωραία η για άλλους λόγους.εγώ ας πούμε έτσι σκέτη δεν την γουστάρω τόσο,την θέλω τούμπανο.και φυσικά δεν θα πρέπει να το παίρνουμε υπόψιν το μετα γιατί δεν το θεωρώ κόστος απόκτησής μηχανής,αλλά κόστος πού βάζω εγώ μετα,στο κάτω,κάτω ας έβαζε κάποια έξτρα η μαμά εταιρεία μα τόσα αδικαιολόγητα χρήματά παίρνει.
Σημασία όμως έχει η τιμή πού πουλάει μία μηχανή με ότι καλούδια έχει πάνω της πού συγκεκριμένα η gs είναι γυμνή,πέρα από τον πλούσιο και στάνταρ εξοπλισμό και πάλι κοστίζει αδικαιολόγητος πολλά.
Οι εποχές όμως αλλάξαν,οι τσέπες έσφιξαν και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι τα ίδια λάθη δεν θα επαναληφθούν,ούτε στο κόστος μίας μηχανής ούτε και στο κόστος των έξτρα.
Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
|
Δεν σημαίνει ότι επειδή έτσι την θέλεις εσύ (και εγώ ήθελα μια δώρο), πρέπει έτσι να στη δώσει η BMW. Ή η KTM ή η Honda.
Καλά κάνεις και μετράς περισσότερο τα λεφτά σου, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε όλοι. Αν χωράει μια 1200GS χωράει, αν δεν χωράει κακή μας τύχη τι να κάνουμε, υπάρχει ζωή και χωρίς GS. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει η εταιρία να μς... βολέψει.