![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Επειδή τα φανάρια στο Ματιζάκι είχαν γίνει θολά με τον καιρό,
είχε σημαντική απώλεια στο νυχτερινό φωτισμό ... Σε ερώτησή μου στην αντιπροσωπία, μου είπαν ότι αυτό "συμβαίνει" κ ότι θέλουν αντικατάσταση ... Έκανα μια ερώτηση στον φίλο Γιώργο (gepol), o oποίος έχει κατάστημα της αλυσίδας ... ![]() και μου λέει ... στείλτα μου να στα κάνω καινούρια ... Για να μην κάνω την φασαρία του βάλε/βγάλε φανάρια, βρήκα πιο εύκολη λύση ... Αγκάρεψα τον άλλο Γιώργο (GeorgeP), που πήρε το αυτοκίνητο απ' το σπίτι μου κ το πήγε στο Γέρακα, όπου έγινε η επισκευή ... Μαζί του έδωσα το παρμπρίζ του Piaggio X9, καθώς και τα - πλαστικά - καλύμματα οργάνων του KTM, που κι αυτά ήταν θολά κ παντελώς αδιάφανα, μην μπορώντας να διακρίνεις τι γράφουν τα όργανα ... ![]() Το απογευματάκι, επέστρεψαν όλα στη βάση τους και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο ... ![]() ![]() ![]() ![]() Εδώ ο Γιώργος προσφέρει κ προσωπική εργασία, προκειμένου να τελειώσει αυθημερόν η δουλειά ... ![]() ![]() ... και η παράδοση κατ' οίκον των 2 ζελατινών ... ![]() Ευχαριστώ τους δυο Γιώργηδες, τον ένα για την πολύ καλή δουλειά του κ την προσιτή τιμή, και τον άλλον για την "αγκαρία" του πήγαινε/έλα ... ![]() Υ.Γ. Φωτό από τα όργανα του ΚΤΜ, σύντομα ... ![]() .