![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Το Σάββατο που μας πέρασε πήγαμε με τον Νικόλα τον αδελφό μου (Νicolas33) και 2 πολύ καλούς φίλους μας για μια βουτιά στο 2 Λιμανάκι της Βουλιαγμένης. Ο καιρός τρομερός ούτε καλοκαίρι τέτοια ζέστη πολύ λίγος κόσμος και καθόλου αέρα. Σκοπός της κατάδυσης ήταν να κατεβάσουμε τους φίλους μας στο « Πηγάδι του διαβόλου » που τόσο πολύ ήθελαν. Παρακάτω μερικές Φώτο και βίντεο…. ετοιμοι για βουτια... ![]() ο Ανδρεας βοηθαει τον Στρατο να βάλειτην στολη του... ![]() μεσα στο νερο..ο Νικολας βοηθάει... ![]() η εισοδος του πηγαδιού.. ![]() παμε για τα -30 στον πάτο του πηγαδιου... ![]() Ο Νικολας κρατιεται με το ζορι με το ενα χέρι απο τα κάγκελα για να μην τον πάρει μεσα η τρυπα. Πολυ ρευμα μα πολυ ρευμα... ![]() εγω ανεβαινοντας προς το φως...φωτο του Νικολα απο τον πάτο του πηγαδιου.. ![]() εγω... ![]() Στρατος Ανδρεας Νικολας φωτο εγω... ![]() ο Νικολας εχει αφήσει την σημαδουρα αποσυμπιεσης... ![]() ειχα καποια προβληματα με την μάσκα μου... ![]() ο αρχηγος μας Νικολας... ![]() με τους φίλους Στρατος Δαναος Ανδρεας... ![]() φτάνουμε στο βάθος για την πρώτη στάση αποσυμπιεσης ![]() Νικολας Δαναος ![]() Στρατος το χαμογελο τα λεει ολα... ![]() Ανδρεας... ![]() Νικολας... ![]() και μερικα βιντεο Ο Νικολας στην αρχη παιζει με το ρευμα απο το πιγαδι και μετα ο Στράτος βιντεο εγω.... εχει πολυ ψάρι εκει κατω... ο Ανδρεας με τον Στρατ μαζι και Νικολας λιγο ποιο μπροστα να τους περιμενει....και εγω παιζω με την καμερα.... ο Νικολας μπροστα ο Ανδρεας και ο Στρατο εγω τα γνωστα καμερα... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γενέθλια συνάντηση | soter3gm | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 18 | 14-10-2009 17:34 |
Λερος...συνάντηση με τον Γιαννη (LERIAN) | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 29-09-2009 16:29 |
Μια πραγματικη φιλια!!! | Kwstas_kef | Κόσμος | 2 | 23-09-2009 08:45 |
Μια παράξενη φιλία | skippybi | Ζώα | 4 | 17-09-2009 00:39 |
BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 13:27 |