GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 30-11-2012, 14:45
sain Ο/Η sain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATH
Μoto: BMW 1200 GS
Μηνύματα: 211
Προεπιλογή Στο «σφυρί» η μοτοσυκλέτα τους Τζέιμς Μποντ

Στο «σφυρί» η μοτοσυκλέτα τους Τζέιμς Μποντ


Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012



Σκουριασμένη, χιλιοχτυπημένη, με ελάχιστα γνήσια ανταλλακτικά, προχειροβαμμένη, επιμελώς ταλαιπωρημένη… Ένα σαράβαλο ήταν οπτικά το CRF250R που οδήγησε ο Τζέιμς Μποντ στις πρώτες εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης της ταινίας «Skyfall».
Ο Daniel Craig προσπαθούσε να πιάσει τον «κακό» Πατρίς (τον υποδύεται ο Ola Rapace), ο οποίος διαφεύγει οδηγώντας ένα δεύτερο CRF, μεταλλαγμένο σε αστυνομική μοτοσυκλέτα.
Παρά τις κακουχίες της πάντως, η μοτοσυκλέτα του Bond-James Bond εκτιμήθηκε από πολλούς σε τιμή κατά 15 τουλάχιστον φορές υψηλότερη από εκείνη της λιανικής τιμής πώλησής της.

Ποιο είναι το μυστικό για να αυξήσει κανείς την τιμή της μοτοσυκλέτας του, αδιάφορα από την κατάστασή της; Πρώτον να την έχει αγγίζει με τα χεράκια του κάποιος υπερήρωας σαν τον James Bond. Δεύτερον, να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη προβολής που διαθέτει ένας οργανισμός όπως το BBC.
Η εν λόγω μοτοσυκλέτα δωρίστηκε μετά τα γυρίσματα και το promotion της ταινίας στο BBC, ώστε να την εκποιήσει, προκειμένου να ενισχύσει με τα έσοδα της δημοπράτησης τη φιλανθρωπική οργάνωση Children in Need. Η μοτοσυκλέτα δημοπρατήθηκε μέσω του eBay.
Ο πλειστηριασμός έληξε στις 22 Νοεμβρίου και το τελικό ποσό για το οποίο εκποιήθηκε το CRF ήταν 101.400 λίρες Αγγλίας ή περίπου 125.000 ευρώ.


Στην ταινία «Skyfall» εμφανίστηκαν δύο Honda CRF 250R. Η μία ως μοτοσυκλέτα ενός «άτυχου» τοπικού εμπόρου στην Κωνσταντινούπολη και η άλλη ως αστυνομική. Ωστόσο περισσότερες από 20 χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν όλες τις σκηνές της ταινίας.
Τις μοτοσυκλέτες «περιποιήθηκε» η πολυβραβευμένη ομάδα Special Effects του Chris Corboud. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης δύο CRF450R για την κίνηση των καμεραμέν, καθώς μόνον μία μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να παρακολουθήσει τον καταιγιστικό ρυθμό του κυνηγητού στα σοκάκια της Πόλης.
inews.gr/61/sto-sfyri-i-motosykleta-tous-tzeims-bont





Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!