![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Άνοιξα τα μάτια μου σχετικά νωρίς και έμεινα ξαπλωμένος κοιτάζοντας την ξύλινη σκεπή. Κάτι δεν μου άρεσε, το μυαλό μου έκανε σκέψεις, δεν ταξίδευε αυτή την φορά σε μακρινούς προορισμούς άλλα εντελώς ασυναίσθητα άρχισαν να εμφανίζονται εικόνες από την Αθήνα.
Είχαν μείνει μόλις δυο 24ωρα ακόμα διαθέσιμα.Θα έπρεπε πάρουμε το καράβι και να γυρίσουμε πίσω.. σύντομα. Μα τι λέω???? Αυτές τις σκέψεις θα έπρεπε να τις κάνω στο κρεβάτι μου στην Αθήνα και να φαντάζομαι την βόλτα της ζωής μου , όχι να κάθομαι εδώ, ακριβώς πανω στο όνειρο μου και να σκέφτομαι το αντιθέτο! Έτσι και με θετικές σκέψεις πλέον το πρωινό μας βρήκε ξεκούραστους και ορεξάτους. Εχτες φτάσαμε όταν είχε πλέον σκοτεινιάσει και δεν είχαμε εικόνα της γύρω περιοχής. Ο Γιώργος άνοιξε το παράθυρο, πλυμηρησε από χρώματα με μιας όλο το δωμάτιο. ![]() κατεβήκαμε κάτω να φορτώσουμε τις βαλίτσες και να χαζέψουμε λίγο το μέρος.. ![]() ![]() Η θεά από εκεί που βρισκόμασταν ακόμα πιο επιβλητική . ![]() Η κλασική εικόνα με τα μοβ λουλούδια σιγά μην έλειπε και απο εδω! ![]() Η ώρα ομως πέρασε και έπρεπε να φύγουμε για τον επόμενο προορισμό μας.. ![]() την λίμνη Garda...
|
|
|