18-01-2013, 22:16
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
τελικά θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα;
εδώ και καιρό παρακολουθώ σχετικά ήσυχος τα τεκταινόμενα γενικώς και στο φόρουμ.....
Είπα λοιπόν μετά από τόσο καιρό να αρχίσουμε μιά κουβέντα, έχοντας πλέον δει κι άλλα επεισόδια της φαρσοκωμωδίας "Η Ελλάδα σήμερα".
Να πούμε βρε παιδί μου τι πιστεύει καθένας ότι θα συμβεί το 2013. Αν οι απίστευτες θυσίες κι αφαιμάξεις θα έχουν θετική έκβαση.
Προσωπικά αν και δεν έχω αυτή τη στιγμή λόγο να κλαίγομαι επαγγελματικά, κι έχοντας αποφασίσει ότι η οικογένειά μου είναι απόλυτα σημαντική ώστε να αφήσω καταστάσεις να μου χαλάσουν το στομάχι, βλέποντας όμως τα μέτρα που λαμβάνονται, είτε στο φορολογικό, είτε στην υγεία, τα εργασιακά κι αλλού, το θέατρο του παραλόγου της Βο(υ)λής, το αστείο νούμερο των 6 εκατομμυρίων ευρώ από αποκρατικοποιήσεις το 2012, την ολόφρεσκια έκθεση της τρόικας, δε μπορώ παρά να πιστεύω ότι πάμε φουλ για χρεοκοπία, αυτά που ζούμε τώρα δεν είναι παρά η προσπάθεια κάποιων να αρπάξουν ότι είναι ακόμη δυνατόν, το πρόγραμμα είναι αδύνατον να βγει, οι ξένοι δε βλέπω για ποιό λόγο θα μας χαρίσουν κι άλλα κι οι δικοί μας ενδιαφέρονται μόνο, ακόμη και τώρα, για το πως θα ρίξουν στάχτη στα μάτια των ιθαγενών.
Πιστεύω ότι επίκειται τρελλό ξεπούλημα κι ίσως να μην είναι καν έλληνες ( εσκεμμένα με μικρό το "ε" ) αυτοί που θα το κάνουν.
Ευελπιστώ σε μιά γόνιμη συζήτηση, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι άσχετος, άχρηστος, ανθέλληνας κι ότι άλλο θέλετε!  
Ας ξεκινήσει το σώου!!!!!!
|