![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά στο φορουμ!
Θα ήθελα να κανω καποιες ερωτήσεις σχετικά με ενα ταξίδι που σκέφτομαι να κάνω Φέτος το καλοκαίρι και οποιαδήποτε πληροφορία σας θα μου ήταν χρήσιμη....!!! Το ταξίδι λοιπόν έχει ως εξής:Ιταλία-Βενετία και απο εκεί Γαλλική Ριβιέρα δεν έχω καταλήξει σε ποια πόλη εκεί...ψάχνω ακόμα έλεγα για Νίκαια ή οποία άλλη πόλη εκεί μου αρέσει.... Τρεις μέρες εκεί και επόμενος προορισμός Βαρκελώνη. .. Δυο διανυκτερευσεις! Απο Βαρκελώνη σκέφτομαι να γυρίσω Τουλούζ σαν μέσος προορισμός για ξεκούραση και μετά Παρίσι. .. Στο Παρίσι θέλω να μείνω τέσσερις μέρες γιατί ως γνωστόν έχει τόσα πολλά να δει κανείς πού και αυτές δεν φτάνουν. .. Και επιστροφή και με μέση στάση Γενεύη για να μοιραστεί στη μέση η απόσταση για Βενετία! Αυτό λοιπόν είναι το ταξίδι πού θα ήθελα να κάνω και θέλω όποιος μπορεί και έχει πληροφορίες για κατι παρόμοιο που έχει κάνει ή οτιδήποτε σχετικά με αυτο όσων αφορά την διαδρομή. .. Για στάσεις που αξίζει να γίνουν.... Για διαδρομές ωραίες με τη μηχανή και για τόπους διαμονής σχετικά φθηνούς θα ήθελα να τις ακούσω. ..!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλους καλά ταξίδια να έχουμε. ..!!! |
|
|