Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasvar
Εγώ πιστεύω ότι κάθε μηχανή έχει το ''ειδικό'' βάρος της.Δεν μπάινω στην διαδικασία σύγκρισης γιατί δεν υπάρχει λόγος.Το θέμα είναι ο καθένας να επιλέγει το εργαλείο που χρειάζετε πραγματικά και όχι ότι προστάζει η ''μόδα''.Παράδειγμα εγώ έψαχνα μηχανή για ταξίδια και πήρα BMW.Ο φίλος μου γουστάρει πολύ χώμα και πήρε ΚΤΜ.Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν δεν αφήσουμε τους άλλους να μας παρασύρουν.Δεν νομίζω ότι η αλλαγή του κου Σπανού πρέπει να σας βάλει σε διαδικασία αλλαγής της μηχανής σας.Δηλαδή μέχρι προχτές ηταν η BMW και τώρα ξαφνικά είναι η KTM?Είναι λίγο επικοινωνιακό το θέμα.
Εντοπίστε τις ανάγκες σας και να κάνετε έξυπνες αγορές! 
Φιλικά πάντα, Κώστας.
|
Ετσι ακριβώς αγαπητέ συν-ονόματε
Η "ταμπακιέρα": η B.M.W. με τα βίτσια της, τις ιδιοτροπίες της, τα "περίεργά" της, τις δυστροπίες της, τα "κουφά" της και όλα τα συμπαρομαρτούντα, θα είναι εδώ και τα επόμενα χρόνια(πολλά-πολλά χρόνια). Κάποιες άλλες εταιρίες...;Να θυμίσω εταιρίες που κάποτε ήταν must και τώρα σελίδες σε περιοδικά για "νεκρόφιλους"; Μέχρι και o Erik Buell ανακοίνωσε το οριστικό τέρμα της προσπάθειάς του.Δυστυχώς...
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους συμφορουμίτες και αναβάτες παντός τύπου:
http://cgi.ebay.de/BMW-R80GS-BASIC-R...item335722013c
Αυτό ήταν-και είναι-το πραγματικό/αυθεντικό G/S. Τα υπόλοιπα...