Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Δεν μας τα ελεγες/λεγατε αυτά οταν ηταν ΟΤΑ (δημοσιο) και το αντιτιμο πληρωνόταν για τον ιδιο δρόμο και χωρίς πολλά πολλά!!!!!
Τι άλλαξε τωρα?
Μηπως θα προτιμουσατε κατι σε ''εξτρα εισφορα'' για κατασκευη δρόμων??? εκει τι θα κανατε???? 
|
[QUOTE=GeorgeP;92159]συμφωνω για το σφαγείο
αλλα αν δεν εισπραξεις πως θα αναπτυξεις?
Θυμασαι την κινητη τηλεφωνια το 1994? το λεπτο στοιχιζε 30δρχ/0,08ε και το παγιο ηταν 15000δρχ/44!!
Για δες σημερα που ειμαστε στην κινητη τηλεφωνια!!
Εγω παντως ναι μεν συμφωνω για το καρμανιολα, σφαγειο κ.λ.π. αλλα
δεν με χαλαει να πληρωνω τα διοδια μου και να μου φτιαχτει ο δρόμος σε 2-3 χρόνια αντι να περιμενω 30 χρονια για να τον χαρω κι ολο να τον πληρωνω κι όλο να μην τελειωνει π.χ. Εγναντια οδος!!!![/QUOTE]
Και αλλη εισφορα για κατασκευη δρομων;;;;;; Ασε, ειδαμε και αυτους που φτιαχνουν τωρα

!!!!!!!!!!!
"Αν δεν εισπραξεις, πως θα αναπτυχθεις;" 

Καλο, πολυ καλο για τα δεδομενα του Ελληνικου δημοσιου, το αλλο με τον Τοτο το ξερετε

;;;;; !!!!!!!!!!!!
Τι σχεση εχει η κινητη τηλεφωνια που ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ, με το ######### το δημοσιο;;;;; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ατυχες τελειως το παραδειγμα σου

!!!!
Θελεις να πεις οτι η Εγνατια ειναι δρομος

;;;; Οτι ειναι Ευρωπαϊκος δρομος οπως ισχυριζονται οι.... αρμοδιοι

;;; Ποτε περασες τελευταια απο εκει; Προσεξες τα σκασιματα του δρομου που
ηδη φαινονται σε πολλα σημεια και καθολο το μηκος της;;; Σε εχει πετυχει βροχη στην εγνατια, να δεις τι ωραιες βουτες σχηματιζονται;;;; Αν δεν σε χαλαει να πληρωνεις οπως λες, ξανασκεψου αν πιανουν τοπο τα λεφτα σου (ή τα λεφτα μας;;

.
Δημοσιο-------- ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυο λεξεις- μια εννοια!!!!!