13-11-2009, 16:40
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ιωαννινα
Μoto: BMW R1200 GSA
|
|
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
αγαπητε μου, το 1972 ημουν 10 χρονων και ταξιδευαμε με ενα Ford Zephyr 1700 την τοτε Νεα Εθνικη Οδό πηγαινοντας για Πυργο! Δεν θα ξεχασω τον πατερα μου που μιλουσε για ''τον συγχρονο δρομο που κατασκευαστηκε και μας εβγαλε απο την ταλαιπωρια της Παλιας Εθνικης''!!!! ''Κοιτα'' ελεγε ''παμε με 120 και νομιζεις οτι πας με 80!!''
Με αυτο υπονοουσε το πλατος του δρόμου και τις όποιες ευθειες που δεν περνουσαν μεσα απο κατοικημενες περιοχες οπου και μπορουσε να τρέξει!!!!!!!!
Τοτε όμως αυτοκινητο ειχε ο 1 στους 15 αρα και η κινηση σε αυτον τον δρόμο ηταν ελαχιστη, και τα αυτοκινητα δεν ειναι τα υπερυχητικα του σημερα!!! Οποταν ΤΟΤΕ καλα εκαναν και μας επαιρνα τα λεφτα μας για διόδια!!!
Τα χρόνια περασαν, τα διόδια εισεπραττοντο κανονικα αλλα ο δρόμος εμενε ο ιδιος. Σε καποιες τσεπες πηγαινανε ¨¨η για να κλεισουν αλλες τρυπες της Ελλειματικης Ελλαδας. Κι ετσι φτασαμε στο σημερα, οπου ολα αυτα που λετε εχετε δικιο, για τον δρόμο, για τα ατυχηματα για, για, για...........για ΟΛΑ εχετε δικιο!! Όμως το ''εχω δικιο'' απο το ''δεν πληρωνω γιατι εχω δικιο'' εχει τεραστια αποσταση απο το δικαιωμα μας να αποκτησουμε επιτέλους ευρωπαικους δρόμους!!! Τσαμπα δεν γινονται, να τα φανε παλι οι ημετεροι δεν λεεi αρα τι μενει? Να τα δώσουν σε ιδιωτη (όπως γινεται σε ολη την Ευρωπη) για να μην τα φαει ο ημετερος αφου πια ο ιδιωτης διέπεται απο ασφαλιστικες δικλιδες της ΕΕ όπου δεν ξεφευγει κανεις και τα λεφτα των επιχορηγησεων δεν τα παιρνει μονομιας αλλα ΠΟΛΥ σταδιακα!! Κι εμεις τι κανουμε εμεις? Τιποτα περισσότερο απο αυτο που ΜΑς ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (αφου ειχε ποινικες κυρωσεις) και φυσικα καναμε: να εξακολουθυμε να πληρωνουμε τα διόδια ωστε να απολαυσουμε εμεις και τα παιδια μας αυριο ασφαλεστερους δρόμους!!! Αυτο και τιποτε άλλο!!
''Μην ρωτας τι κανει η Πατριδα για σενα αλλα κοιτα πρωτα εσυ τι μπορεις να κνεις για την Πατριδα!!'' J.Keneddy
Αλοιμονο συναδελφοι αν εμεις οι κατοχοι μοτοσυκλετων αξιας 12000, 15000, 18000, 20000ε αρνουμαστε να πληρωσουμε ενω ο μεροκαματιαρης με το 125 απο πισω μας βγαζει 1,5e και πληρωνει!!!!!
Τι ντροπη Θεε μου!!!!!!
|
Οχι αγαπητε μου εμενα δε με πιανουν οι ντροπες επειδη δεν πληρωνω κοροιδιστικα λεφτα...
Πληρωνουμε τοσα χρονια αυτον τον καροδρομο και εννοειτε οτι μ'αυτα
τα χρηματα θα επρεπε να συντηρουν και να τον φτιαχνουν καλυτερο.
Τοσα χρονια ομως δε βλεπω κατι τετοιο μονο λακουβες και μπαλωματα
παντου.Που πηγαινουν αγαπητε μου τα λεφτα του κασμακη;;;;;
Να πληρωσω εναν δρομο που τον εφτιαξαν αρτιο με προδιαγραφες
ναι να τον πληρωσω,αλλα να πληρωνω για εναν δρομο που ΘΑ γινει
και ισως να μην τον δω και ποτε ε,οχι ΚΟΡΟΙΔΟ δεν πιανομαι.....
|