![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Δεν έχω μεγάλες εμπειρίες από Camping, αλλά θα σας πω την άποψη μου για το Αγ. Αννα... Καταρχήν ύστατα οργανωτικό, μέχρι κούρασης! ![]() ![]() Ο χώρος που μας διαθέσανε ήταν καλός, με στρωτό χώμα και αρκετό σκίαστρο.. Υστατα καθαρές τουαλέτες & ντουζιέρες! ![]() Πολύ οργάνωση στο θέμα φαγητού & πρωινού ! Οι πρωινές τυροπιτούλες ήταν όλα τα λεφτά (μέσα στην τιμή). Η θάλασσα όχι μακρυά (120μ), με δωρεάν ξαπλώστρες ... Ομορφη θάλασσα, όταν έχει μπουνάτσα όμως. ![]() Ο καφές 3€ μέσα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ για Camping), σε πλαστικό χωρίς νεράκι... ![]() ![]() Μα πιο πολύ μου την "κάρφωνε" αυτή η βλακεία που έχουν με τα βραχολάκια.... Ταυτότητες σαν τα μοσχάρια! Ααα, το camping είχε και Security μέσα... ![]() Πολλές εκδηλώσεις για παιδιά δωρεάν. Και δύο πισίνες. Θα ξαναπήγαινα???
Μόνο εάν είχα μικρά παιδιά!!! Η φάση όλη είναι η χαρά του γονέα... Ασφάλεια και πολλές δραστηριότητες για παιδιά! Ιδιαίτερα θέματα από ηχορύπανση δεν είχαμε... Μόνο που ο διπλανός μας, ροχάλιζε σαν ΤΡΑΚΤΕΡ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|