16-09-2013, 09:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas
Πιο εύκολα κάνεις να πιστέψουν 2 εκατομύρια Σλάβους ότι είναι απευθείας απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, παρά να πείσεις τον Γιώργο ότι υπάρχει οικονομική κρίση (και έτσι όπως πάει, ανθρωπιστική) στην Ελλάδα...
Το ότι θα βγούμε κάποια στιγμή δεν νομίζω πως θα είναι δική σου προφητεία ή αποτέλεσμα της μέγιστης διαύγειας του πνεύματός σου... Έλεος πια! Στο εγγυώμαι κι εγώ...
Το θέμα είναι αν αξίζει το τίμημα!
Όσον αφορά την προσπάθειά σου να υπερασπίζεσαι με μανία τον εγωισμό σου μπορείς και να λες πολλά απίθανα και να τσουβαλιάζεις στο κενό... δεν μπορώ να πω άλλα!
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο...
|
Όπως νομιζεις, οι γνωμες σεβαστες.......
Ομως εκει που καθεσαι διαβασε τα παραπανω μηνυματα του Βασσιλη (Vpentza) και θα καταλαβεις τι προσπαθω να πω τοσον καιρο.........
Ναι, ξερω και πιστευω οτι υπαρχει κριση, δεν πιστευω οτι υπαρχει περισσοτερη φτωχεια απο οσο πριν την κριση..........
Ναι, υπαρχουν δυσκολιες σε πολλους απο τους Ελληνες αλλα οχι σε τετοιον αριθμο ικανον να μας πεισει περι αναγκης συσσιτιων........
Βλεπεις πραγματα επανω μου δεν υπαρχουν.....αν με ηξερες δεν θα χρησιμοποιουσες την λεξη ''εγωισμος'' για εμενα. Οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι εγωιστης δεν ειμαι και μαλιστα κανω συχνα υποχωρησεις......
Οτι υπερασπιζομαι την γνωμη μου κοιτωντας στο αυριο δεν με κανει εγωιστη......
Ο Βασσιλης (Vpentza) εγραψε:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Έχω τουλάχιστον 3 γυναίκες και ένα GS να ταίσω.......
Οφείλω να σκέφτομαι με λογικά επιχειρήματα που θα μου δώσουν να "φάω" εφόσον δεν έχω "σύμβαση αορίστου" με κανέναν εργοδότη. Αν το αύριο με βρεί άνεργο, ελπίζω τουλάχιστον να με βρεί έτοιμο για το επόμενο βήμα και όχι πάνω σε κάγκελα να πετροβολώ τους "κακούς" κουνώντας σημαίες κάποιου αυτόκλητου Σωτήρα.......
Ενστάσεις σαφώς και δέχομαι/ανέχομαι, δεν διεκδικώ δάφνες πολυβραβευμένου οικονομολόγου, κινούμαι σύμφωνα με αυτά που εγώ αντιλαμβάνομαι από το περιβάλλον μου......δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για την ορθοτητα των σκέψεων/πράξεών μου, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και μόνον....
|
Aυτο να εχεις στο μυαλο σου κι οχι αυτα που σου λενε οι αλλοι και ποτε δεν ειδες.......................
Και ξαναυπενθυμιζω οτι 2,5εκ Αθηναιοι φορτωθηκαν στα φερρυ και στα αυτοκινητα για διακοπες σε εξοχικα ¨η ξενοδοχεια..........ο πεινων δεν κανει διακοπες........
|