μετα απο ενα ατυχημα,(συγκρουση με αμαξι),κ αφου εγινε η επισκευη,διαπιστωθηκε οτι δεν λειτουργει πλεον το abs(τοσο απο το συνεργειο οσο κ απο εμενα),τα συμπτωματα τα εξης:το λαμπακι του abs ειναι αναμμενο μονιμα,δεν δεχεται καμια εντολη(απο το κουμπι στο τιμονι),η μηχανη δεν εχει οντως καθολου abs κ τωρα τελευταια,αναψε κ το ενοχλητικο κιτρινο τριγωνο με ενδειξη lampr,το πισω λαμπακι,ειναι ναι μεν αναμενο αλλα δεν αναβει το stop...,οταν πατας μπροστα η πισω φρενο(υποψιαζομαι παντως οτι αυτο εχει να κανει με την επαφη των πολων της λαμπας),μαλλον φταινε οι `πατουρες` στη μηχανη κ οχι στη λαμπα,γιατι δοκιμασα κ με μια κανουργια κ παλι..τιποτα.Ενα αλλο παλι ειναι για τα πρωτα 200μ αφου ξεκινησω παιρνω ενδειξη στο ταχυμετρο-ειναι λανθασμενη ομως κ γραφει τα διπλασια χλμ/ω απο οσο κινουμαι κ μετα τιποτα,δεν εχω ενδειξη χιλιομετρων οπως κ τα οδομετρα δεν λειτουργουν.-το ερωτημα ειναι το εξης:αντιπροσωπεια για νεο abs δεν παιζει,κ σκεφτομαι αυτο:
ModuleMaster rebuilds ABS modules for as low as $100, 2 day average turn-around, 5 Year Guarantee.Εχω παρει κ μια προσφορα απο το συνεργειο που την επισκευασα,ομως θα ηθελα αν ξερει κανεις το εν λογω site να μου ελεγε...Η οτιδηποτε αλλο...Καθε βοηθεια δεκτη,φιλικα stukas.