GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 19-11-2009, 10:11
essel Ο/Η essel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: athens
Μoto: K1200GT
Μηνύματα: 1,446
Προεπιλογή Εθνικός ήρωας ο πατέρας που αυτοδίκησε

Ένας φυγάς, ο Drasius Kedys, έχει γίνει Εθνικός Ήρωας στην Λιθουανία (και όχι μόνο), επειδή πήρε το Νόμο στα χέρια του, διαπιστώνοντας την απραξία του κράτους.

Δύο παιδεραστές, ένας ανώτατος δικαστής και ένας πολιτικός (μεταξύ άλλων), κακοποίησαν σεξουαλικά την τρίχρονη κόρη του, Deimantela. Μετά από λίγο καιρό, το παιδί μίλησε στον 37χρονο πατέρα του, o οποίος βιντεοσκόπησε τις συνομιλίες τους και έστειλε το υλικό στην Εισαγγελία, την Αστυνομία και σε δεκάδες δημοσιογράφους και πολιτικούς, παράλληλα με την κατάθεση μηνύσεων. Μετά από εναν ολοκληρο χρόνο, του ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση έκλεισε, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετές αποδείξεις, για να οδηγηθουν στο δικαστήριο οι "πολίτες υπεράνω υποψίας".

Η αστυνομία είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο δικαιοσύνης για την κόρη του.

Ο D. Kedys, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν οι ένοχοι, τους παρακολούθησε για μέρες και στην κατάλληλη ευκαιρία στην κυριολεξία τους "γάζωσε" με σφαίρες.

Καταζητούμενος πλέον και κυνηγημένος, έχει γίνει ήρωας στο Youtube και στο Facebook, με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές από όλο τον κόσμο να του προσφέρουν την υποστήριξή τους: «Είσαι ένας ήρωας για όλους μας» γράφουν στο facebook «Αυτό που έκανες δεν ήταν παρά δικαιοσύνη». Ήδη μπλουζάκια με την φωτογραφία του έχουν κάνει την εμφανισή τους, με συνθήματα όπως "Drasius-Εκδικητής"!

Στην Λιθουανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ξεκινήσει ένα μαζικότατο κίνημα στήριξης του καταζητούμενου πατέρα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα κυκλώματα παιδοφίλων ανά τον κόσμο, δρουν υπό την κάλυψη «υψηλά ιστάμενων» προσώπων. Δεν είναι άλλωστε λίγες και οι φήμες σχετικά με δράσεις κυκλωμάτων παιδεραστών, που ποτέ δεν ήλθαν στο φως της δημοσιότητας. Τρεις από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα που αποκαλύπτεται μετά την αυτοδικία του οργισμένου πατέρα, πιστεύεται ότι πρόλαβαν και διέφυγαν στο Ισραήλ.

Η κοινή γνώμη έχει ταχθεί στο πλευρό του Drasius, ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν ήρωας και έχουν αρχίσει ήδη συγκεντρώσεις αιτουμένων απονομή χάριτος από τον πρόεδρο της χώρας.

Last edited by skippybi; 19-11-2009 at 14:54.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πάλι πατέρας ο Δημήτρης (Αdventure) !!! ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) 32 03-09-2009 08:22
Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες leonidas Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες 153 22-08-2009 11:04
O GAZI πατέρας !!!!!!!!! ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Καλώς ήλθατε 38 15-05-2009 18:15
O Εβραίος πατέρας είναι ετοιμοθάνατος! pepax66 Ανέκδοτα 12 06-04-2009 13:55


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:45.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!