Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
κοίταξε george p.
χαίρομαι που ένας άνθρωπος κάθεται και γράφει τόσα πολλά πράγματα,προς ενημέρωση όλων..
δεν συμφωνώ σε δύο πράγματα μόνο.
...................................................................................................
για μένα είναι μεγάλη λαμογιά..
άν ήθελα να είμαι εντάξει,θα έψαχνα τον εργολάβο,που πρώτα θα μου έφτιαχνε τον δρόμο και ΜΕΤΑ θα τον πλήρωνα.
ο.κ??
|
φυσικα και διαφωνω με τα γραφομενα σου, αλλα σεβαστες όλες οι αποψεις!! Οι μικροι κατασκευαστες δεν εχουν το απαιτουμενο οικονομικο ΄΄βαθος΄΄ πανω στο οποιο θα βασιστει η τραπεζα για το επιπλεον ποσον της επιχορηγησεως που απαιτειται για την ολοκληρωση του εργου κι ετσι μενουν στην απέξω!! Ξερεις ποσα εργα ειχαν δοθει σε μικρους κατασκευαστες και τελικα δεν τελεσφόρησαν λογω χρεωκοπιας ?(υποτιθεμενης ¨η οχι) π.χ. Ε.Ο Κορινθου - Τριπολεως το μακρινο 1985, εξ ου και το μονό τουνελ!! Αλλος την ξεκινησε άλλοι την τελειωσαν!
Οταν θα αποφασισεις να κανεις μια μικρη επιχειρηση της ταξεως του 1,500,000ε (ξενωνα) και πας να υποβαλεις τα χαρτια για την επιχορηγηση του 50% τοτε θα με καταλαβεις τι εννοω στα παραπανω!!! Φυσικα και δεν ειανι για λυπηση, αλλα για να παρουν την επιχορηγηση και να βγάλουν και κερδος περναει πολυυυυυυυυυ΄ς χρόνος!!
Οσο για την τελευταια σου παραγραφο ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα και με την Εγναντια και αρχισε το 1977 και τελειωσε ........φετος!! Εμενα δεν μου αρεσει αυτό!!!!
Αλλα ειπαμε, σεβαστες ολες οι αποψεις!!