06-12-2009, 11:04
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Νότη,
αν σε παω απο το χωμα στην ορεινη κορινθια θα δεις τα τουνελ που ανοιγονται!!!! Προς το παρον ειμαστε στους πρωτους 20 μηνες - αφορουν συντηρηση και τροποποιηση του υπάρχοντος δικτυου - αφου η συμβαση υπογραφτηκε στα μεσα του 2009!!!!
|
Αφού το ξέρεις Γιώργο πως για να μιλήσω μαζί σου είμαι πάντα βιβλιογραφικά ενημερωμένος! 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ε. 1
Αθήνα, 8/1/ 2008
Αριθμ. πρωτ.Δ17γ/ 10 / 2 / ΦΝ 380
ΘΕΜΑ: Δημοσίευση Νόμου
Σας πληροφορούμε ότι ο Νόμος 3621/07 «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης, Κατασκευής, Χρηματοδότησης, Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα και άλλες διατάξεις» δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Α’ 279/20-12-2007 και η ισχύς του αρχίζει δέκα (10) μέρες από τη δημοσίευσή του (εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά στις επιμέρους διατάξεις).
Αλλά οι ημερομηνίες είναι το τυπικό κομμάτι της ιστορίας.
Εγώ επιμένω πως η υπόθεση είναι μια ακόμα Ελληνική πατέντα για να αποσπάσουμε χρήματα και επιδοτήσεις από την ΕΟΚ (μέχρι να μας βαρεθούνε και να μας διαολοστείλουνε!). Βαφτίσανε με χαλαρή ερμηνεία μιας κοινοτικής οδηγίας εναν καρόδρομο σαν Εθνική οδό για να πάρουν επιδότηση. Από εκεί και μετά κάποια εταιρεία θα βρισκόταν για να τον φτιάξει. Αν ειναι μικρή ή μεγάλη λίγο ενδιαφέρει. Είμαι σίγουρος πως οι αρμόδιοι θα έχουν προβλέψει να είναι νόμιμη η σύμβαση και η όποια εταιρεία θα έχει φροντίσει να εξασφαλιστεί νομικά και να πάρει τα χρήματά της και από το κράτος και από την ΕΟΚ και από τους χρήστες.
Γι αυτό σου λέω πως άδικα τσακωνόμαστε στο επίπεδο οδηγού-χρήστη και κατασκευαστικής εταιρείας.
Εγώ όμως αναρωτιέμαι που είναι η ΕΛΠΑ, ο σύλλογος καταναλωτών, οι ΟΤΑ που τους αφορά το έργο και οι διάφοροι πολιτικάντηδες που αντιτίθενται όταν είναι αντιπολίτευση στα διόδια αλλά δε μας λένε ούτε πως διάολο προτείνουν εκείνοι να φτιαχτεί ο δρόμος, αλλά ούτε προσφεύγουν σε Ευρωπαικά δικαστήρια κατά των διοδίων!!
|