![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρέχει καθαρά προς αυτούς που τον χτύπησαν λίγο πριν με το όπλο στο χέρι και χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο...
Δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό... |
|
|
|||
|
|||
|
το καλο...το καλο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά ρε συ .. μεθυσμένος είσαι ;;
Για μαζέψου λίγο...τι αηδίες είναι αυτές που γράφεις; Καμία αξία δεν έχει για σένα οτιδήποτε είναι διαφορετικό από σένα ; Κανένας σεβασμός; Τίποτα; Δεν έχεις τσίπα πάνω σου; Τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε και για τον χειρότερο εχθρό σου ... |
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα, χαλάρωσε λίγο, τέτοιες μέρες αυτά δεν είναι αστεία.
|
|
|
|||
|
|||
|
σταυρο μου οποιος νυχτοπερπατει λασπες και ##### πατει!
επισης οποιος πηδαει πολλα παλουκια,καποιο θα του μπει στον κwλο! οποιος παει να σπασει και να καταστρεψει πρεπει να ειναι ετοιμος να υποστει τις συνεπειες των πραξεων του!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σωστος!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όπως λέει και ο Georgekostas να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όχι να καεί η πόλη. Άρα έσπασες, να πας μέσα, (έχω κάτσει μέσα 12 ώρες και έχω σαλτάρει, πίστεψε με), και όχι να δεις τα ραδίκια ανάποδα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οποτε δε θελει και πολυ να σκοτωθει καποιος!και λεω λοιπον οτι αν παω να σκοτωσω καποιον ειτε αστυνομικος ειναι αυτος ειτε αστροναυτης θα εχω επιγνωση οτι μπορει να την πατησω εγω!μαχες ειναι φιλε αυτα,οχι σκακι! |
|
|
|||
|
|||
|
Κυριοι...ξερετε τι ειναι να μην εχει δουλεια αυτον τον καιρο,για τους
λογους που ολοι μας ξερουμε,και να σου σπανε και το μαγαζι χωρις καμμια αποζημιωση απο πουθενα;;; Εσπασες;;; Εκαψες;;; Στο φρεσκο ολοι..............!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε τι καναλι το εβλεπες???γιατι εγω ειδα κατι κλωτσιες στα μουτρα του αστυνομικου...οκ το πιστολι ηταν υπερβολη αλλα δεν παει να πει αυτο οτι πρεπει να κατσει και να τις τρωει.. εσυ ειδες το πιστολι ολοι οι αλλοι ειδαμε την αδικια!!!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|