GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #20  
Παλιό 09-12-2009, 14:39
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Μηνύματα: 5,006
Προεπιλογή Απάντηση: ACRAPOVIC ΓΙΑ BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά γνώμη μου ότι δεν χρειάζεται να κριτικάρουμε τις τιμές που ζητάει ο καθένας μας....δεν το λέω με κάποια κακία...αμα ενδιαφερόμαστε το συζητάμε....αν δεν ενδιαφερόμαστε το αφήνουμε να περάσει γτ μπορεί να βρεθεί κάποιος που να θέλει να δώσει το ποσό και με αυτά που γράφουμε να κολλήσει!

Πέρα απο αυτό η τιμή είναι καλή απο τη στιγμή που είναι στη κούτα της και δεν έχει χρισημοποιηθεί και κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργια μόνο κερδισμένος θα βγεί γλυτώνοντας απο 1ευρω εώς και όπου φτάσει!!

Δηλαδή αν κάποιος κέρδιζε σε ένα διαγωνισμο μια dve που η τιμή της είναι 18.700ευρόπουλα και δεν ήξερε να οδηγάει και ήθελε να την πουλήσει με 0 χιλιόμετρα και την έδινε 18000 δεν θα πηγαίναμε όλοι να την αγοράσουμε αφού ενδιαφερόμαστε...απλά ένα παράδειγμα λέω!!

Καλοπούλητη πάντως απο εμένα εγώ την έβαλα πάνω και τη χρεώσανε στο τιμολόγιο 870ευρά......

Θα συμφωνήσω και γω με αυτή τη γνώμη. Είναι λυπηρό να εμφανίζονται συνάδελφοι που δεν έχουν πρόθεση να αγοράσουν το προς προσφορά αντικείμενο ενός άλλου συναδέλφου και να κριτικάρουν την τιμή του, δυσφημώντας τον πωλητή. Δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό. Πιθανόν κακή πρόθεση; Εξυπνάδα; Ζήλια γιατί δεν το έχω εγώ αυτό; Πολλά.

Δεν το έχω δει μόνο σε αυτό το πόστ, το έχω δει σε πολλά άλλα.
Πρότασή μου θα ήταν η χρήση προσωπικών μηνυμάτων γι αυτό, και εκεί ας πούνε ότι θέλουν, ΧΩΡΙΣ να δυσφημούν τον συνάδελφο!

Ας μην ξεχνάμε ότι "forum" σημαίνει "αγορά" στα ελληνικά, και στην αρχαιότητα ήταν κατ' εξοχήν χώρος αγοραπωλησιών και επί τη ευκαιρεία, αφού μαζεύονταν όλοι εκεί για τα προς το ζειν, έκαναν και τις συζητήσεις τους.

Στον φίλο Σταύρο θα του πω καλοπούλητη, αλλά εγώ όταν παράγγειλα την μηχανή ζήτησα εξ' αρχής να είναι η Akraponic περασμένη και το βαρίδι το standard, το πήρα στο κουτί του.

Είναι μια εξάτμιση εγκεκριμένη από τη BMW, σίγουρα πάει καλύτερα από την δικιά του (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΙΛΤΡΑ και κάτι άλλα τέτοια που διαβάζω!) και η μακροχρόνια ελάφρυνση των 4,5 κιλών από τη μηχανή, μόνο καλό της κάνει. Όσο για τον ήχο της, είναι απόλαυση και κάνει την μηχανή να ξεχωρίζει από μακριά!

Λυπάμαι γι αυτούς που σε παραπληροφόρησαν ότι τυχόν χρήση της, δημιουργεί πρόβλημα στον κινητήρα, ή μεταβάλει την εγγύηση!!!
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Acrapovic για r 1200 gs ζητείται! tzik1 Ζήτηση 3 30-08-2009 13:37
BMW R1200GS emix Πωλήσεις μοτοσυκλετών 31 25-08-2009 13:15
How the R1200GS should look Alext Γενικά - Μοτοσυκλέτα 17 07-06-2009 09:10
r1200gs 06 vs 07 bru-ni Τεχνικά θέματα διάφορα 6 29-05-2009 19:44
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1200GS ADVE antonis1150GSA Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών 9 27-05-2009 17:30


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:38.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!