κι ελπιζω να σταματησεις να ασχολεισαι αφου μονιμως με παρεξηγείς!! Δεν πειραζει!!!! Υπαρχουν τοσοι και τοσοι σε αυτο το φορουμ που βλέπουν με άλλο ματι τα γραφομενα μου, πιο παρεϊστικο, το οποιο ειναι και ο σκοπος μου!!!! Το να εμπαιδωνουμε συνεχως το ''ολα καλα κι ολα ωραια και εσυ ησουν με αλλονε παρέα'' ειναι παλιομοδιτικο!!! Καποιος πρέπει να μας σφυριξει οτι ητανε με αλλονε παρεα για να λαβουμε τα μετρα μας!!!
Αν καμια φορα εμφανιστεις σε καμια εκδρομη του φορουμ και ''καταδεχτεις''

να κανουμε παρεα θα δεις οτι ολοι οι αλλοι, μελη του φορουμ, που με ακολουθουν σε καποιες εκδρομες, που τους ακολουθω σε άλλες, που καθομαστε τα βραδια και τα λεμε διπλα στο τζακι πινοντας τσιπουρα (δες Γραβια, Κοσμα) βλεπουν δυο χιλιαδες άλλα πραγματα στον GeorgeP που εσυ (μόνος εσυ) δεν...........!!! Δεν μπορω δυστυχως να κανω τιποτε γιαυτό!!!
Παντως και για τελευταια φορά θα σου πω οτι ο σκοπος μου δεν ειναι να θιξω καμια εταρεία, ο σκοπος μου ειναι να θιξω τα κακως κειμενα ΚΑΘΕ εταιρειας και καθε μοντέλου που αυτη παραγει και παντα κατα την γνωμη μου η οποια δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστει κανεις!!!! Μεσα απο την συζητηση μαθαινουμε αμφοτεροι, καλαμπουριζουμε, λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας και περναμε ΟΜΟΡΦΑ!! Οπως δηλαδη ακριβως στον Κοσμα και την Γραβια!!!! Αν θελεις το πιστευεις ρωτησα, με πολυ καλη διαθεση, τους υπευθυνους του φορουμ στην Γραβια αν ξερουν γιατι εξαφανιστικες!! Δεν ηξεραν και δεν μου απηντησαν!! Διοτι πιστευω οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι χρησιμοι μεσα απο τις διαφωνιες και τις συμφωνιες τους!!!
Και κατι για το τέλος, αν και μελος διαφορων φορουμς, μεταξυ αυτων φυσικα και των του Βαραντερο, περισσότερη συμετοχη (τι περισσότερη δηλαδη σχεδον καθολικη) στις διαφορες εκδηλωσεις του εχω σε αυτο εδω το φορουμ παρα σε οποιοδηποτε άλλο!!! Κι ας καβαλανε ολοι τους το ''μισητο''

GS!!

Κατι λεει αυτο, αν οχι σε εσενα αγαπητε συνοδοιπορε ευτυχως σε όλους τους υπόλοιπους!!!