GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-02-2010, 20:58
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ;

Σήμερα συζητούσα με πολύ φίλο πολιτικό μηχανικό που δραστηριοποιείτε στην ευρύτερη περιόχή της Ανατολικής Αττικής με ανέργεση μεζονέτας κ.λ.π και μου έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των πελατών του ήταν ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ στελέχη του δημοσίου. και απορούσε πως γίνεται με ένα μισθό έστω των 2 και 3 χιλιάδων να αγοράζεις ακίνητο που ξεπερνά το εκατομύριο.
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2010, 21:47
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Σήμερα συζητούσα με πολύ φίλο πολιτικό μηχανικό που δραστηριοποιείτε στην ευρύτερη περιόχή της Ανατολικής Αττικής με ανέργεση μεζονέτας κ.λ.π και μου έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των πελατών του ήταν ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ στελέχη του δημοσίου. και απορούσε πως γίνεται με ένα μισθό έστω των 2 και 3 χιλιάδων να αγοράζεις ακίνητο που ξεπερνά το εκατομύριο.
Γιατί λαδώνονται όλοι Σταύρο! Σήμερα μου έλεγε γνωστός ότι έδωσε 1.000€ σε εφοριακό να του "τακτοποιήσει" εκκρεμότητα και η κορούλα μου που έδινε για δίπλωμα αυτοκινήτου πριν 2 βδομάδες μου έλεγε: "Μπαμπά δεν θα λαδώσουμε εμείς, όλοι λαδώνουνε για να το πάρουνε!" και μού' ρχεται το αίμα στο κεφάλι που το ακούω, "Τι λες παιδάκι μου, θα βγεις στους δρόμους με δίπλωμα που έχεις πληρώσει για να το πάρεις; Πως νομίζεις ότι σκοτώνονται τόσοι κάθε μέρα!!!" της λέω εγώ...

Πριν πάει για εξετάσεις βέβαια, την είχα δει και γω πως οδηγάει και είχαμε κάνει κάμποσα μαθήματα και μαζί και ήμουν αρκετά ήσυχος ότι είναι ασφαλής για να οδηγήσει και να πάει για εξετάσεις.

Την ημέρα λοιπόν που έδινε πορεία, οι 10 προηγούμενοι πέρασαν. Την τελευταία κοπελίτσα την παρακολουθούσε, οπισθοπορεία έκανε στο γάμο του Καραγκιόζη και παρκάρισμα στο 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Μίλησε μετά μαζί της, της είπε ότι έκανε 5 λάθη, αλλά της έλεγαν δεν πειράζει, δεν πειράζει, είχε λαδώσει 300€ και το πήρε βέβαια.

Την κόρη μου που είχε προσέλθει "αλάδωτη" την ρώτησαν ένα σωρό πράγματα για τον εξωτερικό έλεγχο του αυτοκινήτου, μέχρι και για διαρροή λαδιού την έβαλαν να κοιτάξει από κάτω από το αυτοκίνητο, τα πάντα μέσα την ρώτησαν, μέχρι και έλεγχο του τιμονιού σε στάση από άκρη σε άκρη και στο ξεκίνημα, πριν κανει 100μ στην πρώτη στροφή, της λένε "καλύτερα να το δώσετε στο δάσκαλό σας να συνεχίσει, σταματήστε". Δύο στριμμένες γκιόσες όπως μου είπε χαρακτηριστικά η κόρη μου. Της το ξαναείπα όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το δίπλωμα με λάδωμα. Μετά από μία βδομάδα, ξαναέδωσε εξετάσεις με άλλους εξεταστές όπου και το πήρε βέβαια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα 300€ τα έδωσα πάντως, 150 και 150 τα δύο εξέταστρα.

Η μακαρίτισσα η πεθερά μου, για να μπορέσει να μπει στο "καλό Δημόσιο νοσοκομείο" και για να της κάνει την εγχείριση ο γιατρός του Δημοσίου βεβαίως βεβαίως, μας πέρασε το μήνυμα μέσω του μεσάζοντα, ότι 4 χιλιάρικα καλά είναι γι αυτήν την εγχείριση. Μου έρχονται άλλες 5 περιπτώσεις μεγάλου λαδώματος που ξέρω, αλλά άσε. Ποιος από μας δεν έχει λαδώσει για να κάνει αυτό που νόμιμα δικαιούται;;; Ποιον κοροϊδεύουμε και τι περιμένουμε;;;
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2010, 23:54
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί λαδώνονται όλοι Σταύρο! Σήμερα μου έλεγε γνωστός ότι έδωσε 1.000€ σε εφοριακό να του "τακτοποιήσει" εκκρεμότητα και η κορούλα μου που έδινε για δίπλωμα αυτοκινήτου πριν 2 βδομάδες μου έλεγε: "Μπαμπά δεν θα λαδώσουμε εμείς, όλοι λαδώνουνε για να το πάρουνε!" και μού' ρχεται το αίμα στο κεφάλι που το ακούω, "Τι λες παιδάκι μου, θα βγεις στους δρόμους με δίπλωμα που έχεις πληρώσει για να το πάρεις; Πως νομίζεις ότι σκοτώνονται τόσοι κάθε μέρα!!!" της λέω εγώ...

Πριν πάει για εξετάσεις βέβαια, την είχα δει και γω πως οδηγάει και είχαμε κάνει κάμποσα μαθήματα και μαζί και ήμουν αρκετά ήσυχος ότι είναι ασφαλής για να οδηγήσει και να πάει για εξετάσεις.

Την ημέρα λοιπόν που έδινε πορεία, οι 10 προηγούμενοι πέρασαν. Την τελευταία κοπελίτσα την παρακολουθούσε, οπισθοπορεία έκανε στο γάμο του Καραγκιόζη και παρκάρισμα στο 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Μίλησε μετά μαζί της, της είπε ότι έκανε 5 λάθη, αλλά της έλεγαν δεν πειράζει, δεν πειράζει, είχε λαδώσει 300€ και το πήρε βέβαια.

Την κόρη μου που είχε προσέλθει "αλάδωτη" την ρώτησαν ένα σωρό πράγματα για τον εξωτερικό έλεγχο του αυτοκινήτου, μέχρι και για διαρροή λαδιού την έβαλαν να κοιτάξει από κάτω από το αυτοκίνητο, τα πάντα μέσα την ρώτησαν, μέχρι και έλεγχο του τιμονιού σε στάση από άκρη σε άκρη και στο ξεκίνημα, πριν κανει 100μ στην πρώτη στροφή, της λένε "καλύτερα να το δώσετε στο δάσκαλό σας να συνεχίσει, σταματήστε". Δύο στριμμένες γκιόσες όπως μου είπε χαρακτηριστικά η κόρη μου. Της το ξαναείπα όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το δίπλωμα με λάδωμα. Μετά από μία βδομάδα, ξαναέδωσε εξετάσεις με άλλους εξεταστές όπου και το πήρε βέβαια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα 300€ τα έδωσα πάντως, 150 και 150 τα δύο εξέταστρα.

Η μακαρίτισσα η πεθερά μου, για να μπορέσει να μπει στο "καλό Δημόσιο νοσοκομείο" και για να της κάνει την εγχείριση ο γιατρός του Δημοσίου βεβαίως βεβαίως, μας πέρασε το μήνυμα μέσω του μεσάζοντα, ότι 4 χιλιάρικα καλά είναι γι αυτήν την εγχείριση. Μου έρχονται άλλες 5 περιπτώσεις μεγάλου λαδώματος που ξέρω, αλλά άσε. Ποιος από μας δεν έχει λαδώσει για να κάνει αυτό που νόμιμα δικαιούται;;; Ποιον κοροϊδεύουμε και τι περιμένουμε;;;
Έτσι ακριβώς είναι, η μόνη μου ένσταση είναι ότι υπάρχει μία εξουσία που είναι η απολύτως αρμόδια για όλα αυτά και είναι η δικαστική, αλλά από ότι φαίνεται έχει διαβρωθεί και αυτή από το ελληνικό μικρόβιο του "ωχαδερφισμού" στην καλύτερη περίπτωση.
Σίγουρα όλοι μας έχουμε μερίδιο είτε συμμετέχοντας, είτε κάνοντας τα στραβά μάτια, υπάρχουν όμως "λειτουργοί¨που έχουν καθήκον να ελέγχουν και να τιμωρούν, πουθενά δεν αφήνουν το θέμα της της τήρησης της νομιμότητας και της ευνομίας στην καλή διάθεση των πολιτών.
Στην γειτονική Ιταλία του Μπερλουσκόνι παρακαλώ, υπάρχουν δικαστικοί που τινάχτηκαν στον αέρα από την Μαφία, δικαστικοί που έστειλαν πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας να πεθάνει στην εξορία, και που σήμερα ακόμα έχουν τα κότσια να τα βάζουν με τον πρωθυπουργό τους, ενώ εδώ διαγωνίζονται ποιός θα δείξει την καλύτερη διαγωγή και εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους χρήστες ναρκωτικών και σε τίποτα ταλαίπωρους χρεωμένους..(αλήθεια, καταλάβε κανείς ποτέ τι έγινε με το παραδικαστικό )

Last edited by frits; 16-02-2010 at 23:57.
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2010, 23:54
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδή το συγκεκριμένο θέμα μου ανάβει τα λαμπάκια και σε καταλαβαίνω
θα πω κάτι που έχει συμβεί.
και εμένα για μια εγχειρηση του πατέρα μου για καταράκτη,μου περασαν το μύνημα μεσω μεσάζοντα για το ποσό,το οποίο είχε δύο σκέλη,ένα για να πάρει σειρά και ένα για να τον εγχειρήση.
και φυσικά και εγώ (χωρίς μεσάζοντα όμως) του έδωσα το μύνημα,ότι θα το πάνε τέσσερις σηκωτό,αν κάνει καμια παπαριά στον πατέρα μου και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τον συμπεριλάβω στον αστυνομικό μου φάκελο.
ένας αλβανός με κράτησε μην του φάω το λαρύγγι.
ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο μετά απο 6 μέρες και όλα πήγαν καλά.δεν πλήρωσα τίποτα και στο γιατρό τελικά έκανα δώρο...ένα στυλό.
αυτά..
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης