![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπογλαικυμία κανονική έπαθε ο Κώστας.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αφου με πιανει υπογλυκαιμια βρε παλιοπαιδα...!
![]() δεν μπηκε τελικα το...κερασακι στην τουρτα! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά καλησπέρα.
Όλα τα "καλά" που γράψατε πιο πάνω ισχύουν και για μένα. Πρώτη φορά συμμετείχα μαζί σας και πραγματικά το καταχάρηκα. ![]() Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους "ίδρωσαν" γι αυτή τη δραστηριότητα αλλά και σε όσους συμμετείχαν. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα, γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ταιριάζουν τα "χνώτα" μας…….. Θα "παρακολουθώ" το φόρουμ σας, και σίγουρα σε κάποια δραστηριότητα θα "ξαναχωθώ". TASOS - HTC ΥΓ. Πιο πάνω στην κατάσταση των συμμετέχοντων το νούμερο 27 το σκοτώσατε...... Τάσος Καραμπίλας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το χαμόγελο του παιδιού είναι πλέον πραγματικότητα!!!
Η επιτυχία της εντουροβόλτας ήταν δεδομένη,γιατί είχε τον καταλληλότερο αρχηγό κ τους πιο αξιόλογους συντελεστές!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!!Ειλικρινά σε όποιον το έχω πεί....δεν με πιστεύει !!!Κ ένα μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ στους φωτογράφους μας Black Shadow, vtheo, frits, gsmaniac!!!!!! Ευχαριστούμε τον Βασίλη Ορφανό που μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτή την "Βόλτα"!!! Όλα super!!!'Αντε κ στην επόμενηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ειστε ολοι αψογοι!!!!!
μπραβο κα παλι παιδες!
|
|
|
|||
|
|||
|
ένα "τεράστιο" μπράβο και από εμένα, ελπίζω στην επόμενη να καταφέρω να συμμετάσχω και εγώ!
μπράβο σας! |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια και από μένα. Ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορώ να συμμετέχω μαζί σας(γεννιέται ο 2ος γιος αυτες τις μέρες.) Αυτες οι εκδρομές είναι οι καλύτερες.
Έχω μία ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΜΗΝ ξαναπάρετε μαζί σας αυτόν τον ντινόπουλο. Είναι καταστροφή για όλους - τώρα και για την φύση. Ακούστηκε για μια προβατίνα ολόκληρη. Κρίμα το ζωάκι. Κρίμα το βοσκό. Κρίμα εμάς που δεν πήραμε κοψίδι.![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητηριαααααα.................!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kapoies foto kai apo emena...
Itan mia para poly oraia bolta paidia.. Boithise kai o kairos... kai oi kali parea sas ..perasa poly omorfa.. Elpizo na ksanadiarganothei kati paromio... Na eiste kala oloi sas.. Eyxaristo.. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
| ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |