![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ποναν τα παλικαρια ορε??? ![]() ![]() σε περιμενουμε φιλε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο Τακη.
Οποτε εισαι ετοιμος, βαλε και κανεναν χαρτη με την διαδρομη που εχεις σκεφτει. Και φυσικα ξαναλεω οτι αν μπορω να βοηθησω κατι παραπανω απο απλος συμμετεχων, ευχαριστως. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μεχρι την αλλη παρασκευη θα εχει βγει η διαδρομη με χαρτη..να οργανωθουμε λιγο φιλε και ολοι θα βαλουμε το χερακι μας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα, καμιά πρόβα θα κάνουμε ;;
νιώθω απροπόνητος..
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρε αυτο το σκ ειμαι μπλοκε...το αλλο σιγουρα κατι θα κανουμε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα τον παω τοτε σε πιο δυσκολο αθλημα....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ετσι ετσι καλα το πας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν θες προπονησουλα και μπορεις ελα σ αυτην που κανουμε αυτην την κυριακη: http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...%B9%CE%B1.html |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ηλία σε ευχαριστώ, έχω ήδη διαβάσει το ποστ σου αλλά εμένα αυτό δεν μου κάνει για προπονήσουλα, αλλά για μαραθώνιο, ειδικά για το Υamahaki μου (ΤΤR 250) ![]() (δεν βλέπω να γλυτώνω τα χωμάτινα στο GS). ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ μέσα είμαι!!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο για την σκέψη και πανω από όλα για την υλοποίηση!!! (Πόσοι από μας έχουμε σκεφτει ένα κάρο πράγματα να κάνουμε αλλά ποτέ δεν τα κάνουμε!!) respect λοιπόν!!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 12:44 |
| ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 09:27 |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |