![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι πες μου ποσο σου αρεσει η βροχη και να φορας σακουλια στα ποδια σου για να μην βραχεις
|
|
|||
|
|||
![]()
oλα γινονται φιλε μου,και για ολα υπαρχει λυση.ζω με τη μηχανη χρονια τωρα και μια χαρα τα βολευω,δουλεια, σουπερ μαρκετ ,διακοπες ολα με τη μοτο.αυτοκινητο δεν εχω οδηγησει ακομα(ειμαι34)και πραγματικα ποτε δε μου εχει λειψει.ο μονος λογος που θελω να μαθω να οδηγω ειναι γιατι οι γονεις μου εχουν μεγαλωσει αρκετα και θελω να τους εξυπηρετω με τις μετακινησεις τους.και πραγματικα σου λεω φιλε μου γουσταρω με τρελλα να οδηγω με βροχη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι το αντικείμενο της διαφωνίας μας αν είναι καλύτερα να οδηγείς αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε και τα δύο.
Η διαφωνία μας είναι πάντα με όποιον θεωρεί οτι οδηγώντας αυτοκίνητο (ή και μοτοσυκλέτα) είναι τόσο ασφαλής που μπορεί να χαζεύει, να μιλάει στο κινητό, να μην προσέχει το δρόμο, και να είναι "χαλαρός". Το να οδηγείς με ασφάλεια, προσοχή και σεβασμό στους γύρω είναι το ζητούμενο γιατί και το αυτοκίνητο μια χαρά σε σκοτώνει αν δεν σέβεσαι τον ΚΟΚ, τις συνθήκες του δρόμου και τους άλλους οδηγούς! |
|
|||
|
|||
![]()
δε διαφωνω σε κατι ,απλα πιαστηκα απο το σχολιο του φιλου για να τονισω οτι μια χαρα ζεις με τη μηχανη,ειδικα ετσι οπως ειναι οι μηχανες και ο εξοπλισμος του οδηγου σημερα.τωρα οσον αφορα την ασφαλη οδηγηση και τη χαλαροτητα των "πιλοτων"...αστα να πανε.μου θυμισε μια εκπομπη οπου ενας τυπος θα εκανε αλεξιπτωτο πλαγιας για πρωτη φορα και τον ρωτα ο δημοσιαγραφος
-φοβασαι ,εχεις ξανακανει εξτριμσπορτς? -οδηγω μηχανακι στην Αθηνα,δεν υπαρχει πιο ακραιο σπορ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι σωστοί φοράνε πάντα τις μπότες τους! (και τις τιράντες στα παντελόνια... ![]() Κι όπως λέει και ο φίλος ο kostasmats περιέχει μεγάλη απόλαυση το να οδηγάς μηχανή με τη βροχή, όχι μέσα στην κίνηση και στο κέντρο βέβαια αλλά στην εξοχή. Μια υπενθύμιση για τους μηχανόβιους του φόρουμ, ![]() Kalavryta Oct 2009 GSForum by gemara on Flickr - Photo Sharing! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε το !! Γιατί ταχύτητα δεν είναι μόνο η μοτοσυκλέτα.. | frits | Διάφορα | 21 | 26-12-2009 21:06 |
Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 19:53 |
Γιατί δεν πρέπει να καπνίζω (με 45 φωτογραφίες) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 17 | 02-07-2009 03:05 |
Γιατί οι Έλληνες δεν συμμετέχουν στη F1 | danaos | Χιούμορ | 17 | 12-03-2009 01:57 |
Γιατί δεν πρέπει να οδηγούν οι γυναίκες! | Arkas | Αστεία Video | 6 | 27-01-2009 17:19 |