![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μην ρωτας τετοια γιατι πιστευουν οτι ειναι δάκτυλος του Σωκράτη οεοοοοοο!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το θυμάστε αυτό;;;
![]() Πριν …το «κοκοράκι» κράξει τρεις φορές, διαψεύδεται, λέει η παλιά ιστορία και οι αδιόρθωτοι πράσινοι θα έπρεπε να το ξέρουν καλά. Όμως, η αλαζονεία τους (που δεν έχει πηγή) δεν τους αφήνει να ησυχάσουν και βιάζονται να «κράξουν» χωρίς να περιμένουν να δουν τι τους ξημερώνει, κυριολεκτικά. ![]() Στις 4 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός δέχτηκε μία ανώδυνη ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης με 2-0 στο Βέλγιο και οι μη έχοντες θέμα της «Πράσινης» βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν προκλητικά τη γλωσσίτσα τους και να μιλήσουν για τον ..άχρηστο Ολυμπιακό που έχασε από τον «Πανιώνιο της Ευρώπης» !!! Ναι, η ομάδα αυτή που έχει Ντε Καμάργκο, Μποκανί και κυρίως τον Γιοβάνοβιτς είναι ο «Πανιώνιος της Ευρώπης» κατά την «Πράσινη» που φυσικά, στο φύλλο του Σαββάτου, θα μας πει ότι – προφανώς – η Σταντάρ είναι επιπέδου Μπαρτσελόνα … Ο «πρέσβης» ήθελε να κεράσει σοκολατάκι και πάλι, αλλά αυτή τη φορά κεράστηκε ο ίδιος. Και ήταν με πικρή, πολύ πικρή σοκολάτα. Τόσο πικρή που από το θυμό τους τα παιδάκια άρχισαν να βαράνε στο ψαχνό τους Βέλγους, έξω αλλά κυρίως, μέσα στο γήπεδο. Βρε, στο ψαχνό μιλάμε …. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να είχαν δει 5-6 κόκκινες κάρτες ! Πόσο πικρό το σοκολατάκι κύριε πρέσβη μας…. Πικρή και η διάψευσή σας… bam.gr |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ βλέπω γαυράκια μου τρελά....ότι περιμένατε πώς και πώς να χάσει ο πρέσβης για να βγείτε να πανηγυρίσετε και να κράξετε!!!
Θα σας θυμήσω λοιπόν τα της νεώτερης ιστορίας μιας και δεν είμαι τόσο παλιός να ξέρω για χούντες....αν κ μου φέρνει κάτι απο άσχημη κομ#####στική προπαγάνδα τα της χούντας...αλλά τεσπά....!!! Ότι όταν φ΄τασει κάποια ελληνική ομάδα να κάνει τα απίστευτα διπλα που έχει κάνει η ΠΑΝΑΘΑ στην ΕΥΡΩΠΗ τότε άνετα να μιλήσουμε ώς τότε λίγο σεβασμό οι 2-5-55(νίκες-ισοπαλίες-ήττες)!!! Πάντως καλώς ή κακώς ο Παναθηναικός έκανε ένα άσχημο παιχνίδι και έχασε δίκαια!!! Έτσι είναι η μπάλα όποιος παίζει καλύτερα στα 90' κερδίζει...και εμείς νικήσαμε 2 φορές την ROMA....τι σημαίνει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα...??? όχι βέβαια παίξαμε 2 παιχνιδάκια καλύτερα κ περάσαμε!!! Αλλά αυτή είναι η διαφορά των παναθηναικών απο τους υπόλοιπους....εμείς ξέρουμε για τη πράγματα είναι ικάνη η ομάδα δεν φωνάζουμε στο τηγάνι(καραισκακιους) για τελικούς ch.league.....!!! Γαυροι βάλτε το καλά στο μυαλό σας ....ο Κόκκαλης είναι μεγάλς μάγκας....σας πήρε τσάμπα----έβγαλε του κόσμου τα λεφτά----θα σας πουλήσει χρυσάφι-----και σας εάνε δυστυχώς και χωριάτες(χωρίς παρεξήγηση και εγώ απο χωριό είμαι) δίνοντας σας κάποια στημένα πρωταθλήματα μου πολλοί απο σας ντρέπονται κιόλας που τα πήρε ο ΟΣΦΠ........ Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
AXAXAXAXA έλιωσα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τη χούντα δεν αναφέρθηκα καθόλου για να σε αφήσω να το ψάξεις καλύτερα....τότε που το πρωτάθλημα ήταν Πειραιώτικο και τα μοιραζόσαστε εσείς..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ενώ απο την άλλη ήταν ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΟΞΑ κτλ κτλ?? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα οικολογικά ελαστικά από τη Pirelli στη Γενεύη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 1 | 09-03-2010 20:00 |
Μερικά που θα θέλατε να ρωτήσετε για τη νέα γρίπη | Carduelis | Υγεία | 14 | 30-11-2009 21:03 |
Έσφαξε τη μάνα και την αδερφή του στη Λακωνία για μια σόμπα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 19-11-2009 16:09 |
Ο Άλεξ Ζανάρτνι από τη F1 στο Λονδίνο το 2012 | Alext | Αυτοκίνητο | 3 | 04-10-2009 10:29 |
Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 12:38 |