![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
GeorgeP συμφωνω με την λογικη σου,αν εχω τα λεφτα,κανω ανοιγματα.Δεν αγοραζω αν δεν εχω...Ειναι παρα πολυ σωστη,αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι υπακουν στα θέλω τους.
Οσον αφορά το κομματι της διασκεδασης,οφειλω να πω οτι τα πραγματα δεν ειναι ροδινα. Ο ομιλος επιχειρησεων που εργαζομαι,στα περισσοτερα μαγαζια έχει περιορίσει τις μερες λειτουργιας απο 3 σε 2,ενω παλιοτερα ηταν 5!Κ η πιτα του ανταγωνισμου ειναι μεγαλη εκει εξω. Θα ηθελα να μου πειτε,καθωτι πιο μεγαλοι ηλικιακα,τι προβλεπετε για ενα νεο κατα την περιοδο της κρισης,που καλεται να αρχισει να πληρωνει πριν καν βγαλει χρηματα απο τη μεση δουλεια που καταφερνει να διατηρει... |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 04:44 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 20:45 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 05:45 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |