![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ενα ακομα θυμα με τα ακουστικα στου οδηγου δηλαδη στο δικο μου το ενα ακουστικο εχει βγει εκτος χαλασε και κανει και παρασιτα και του συνοδηγουμε που εμεινε μεσα στην μοναδα το φις απο τα ακουστικα ελεος δε ξερω αλλα εχω ξενερωσει λιγο νομιζω δε νοειται μια τοσο μεγαλη εταιρια να βγαζει τετοια προβληματα.....εχετε να προτινεται καποια αλλη καλη ενδοεπικοινωνια???
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=L3f;139975]ενα ακομα θυμα με τα ακουστικα στου οδηγου δηλαδη στο δικο μου το ενα ακουστικο εχει βγει εκτος χαλασε και κανει και παρασιτα και του συνοδηγουμε που εμεινε μεσα στην μοναδα το φις απο τα ακουστικα ελεος δε ξερω αλλα εχω ξενερωσει λιγο νομιζω δε νοειται μια τοσο μεγαλη εταιρια να βγαζει τετοια προβληματα.....εχετε να προτινεται καποια αλλη καλη ενδοεπικοινωνια???[/QUOTE]
Cardo scala!!! Εχουν περασει τα χιλια μιρια, και εκει αυτα, ακλονητα! Last edited by BOXER; 23-03-2010 at 19:38. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Το μεγάλο πρόβλημα... | wolferin | Ανέκδοτα | 4 | 03-06-2009 01:03 |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MIDLAND ΒΤ INTERCOM | platon | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 5 | 08-04-2009 18:56 |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |