![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά διάβασα διάφορα στο συγκεκριμένο θέμα και βλέπω ότι οι περισσότεροι καταλήγουν στο ότι θα την έδιναν γιατί στο φινάλε σίδερα ή μια μηχανή είναι και η φιλία με την ανθρώπινη σχέση είναι ότι πιο σημαντικό.....συμφωνώ αλλά δυστυχώς βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω μια μικρή ιστοριούλα γνωστού μου μοτοσυκλετιστή.
Είχε ένα Άφρικα που το οδηγούσε πολύ συντηρητικά και δεν το έδινε με τίποτα.Πολλές φορές επανηλειμένα ένας καλός του φίλος του την ζητούσε για μια βόλτα,αυτός αρνιόταν συνέχεια.......ώσπου μετά από πολλές πιέσεις κάποια ημέρα του την έδωσε για μια βόλτα...................δυστυχώς το παληκάρι είχε ατύχημα που του στοίχισε τη ζωή..........ο γνωστός μου πούλησε τη μηχανή και δεν ξανακαβάλησε μηχανή για χρόνια (εκτός από τις τύψεις). Όπως βλέπετε δεν είναι μόνο σίδερα,υπάρχει και ο άνθρωπος που πρέπει να επιστρέψει........ |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερω κι εγω μια παρομοια περιπτωση Μεξικανε, οταν ημασταν 20 χρονων φιλος εδωσε στον κολλητο του την μηχανη για μια βολτιτσα εκει κοντα και υστερα απο λιγο το παλληκαρι ειχε σοβαρο ατυχημα που τον κρατησε για καιρο στο νοσοκομειο. Ευτυχως εζησε. Εγω ειμαι υπερ του να την δινω παντως. Σε καποιους καλους φιλους κιολας οι οπιοιοι τυχανουν και μοτοσυκλετιστες απο μικρα παιδια, οποτε εχω παρει καινουρια μηχανη, μολις τους βλεπω εγω απο μονος μου τους το δινω για βολτα για να μου πουν την γνωμη τους. Εν τελει ειμαι υπερ του να την δινω (τι αξια εχουν τα σιδερα μπροστα στις ανθρωπινες σχεσεις) αλλα με προσοχη σε ποιον, πρωτιστως για την δικη του ασφαλεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Το αυτοκίνητο που είχα το δάνειζα και δεν είχα πρόβλημα να το πάρει κάποιος!!!!
Τη μηχανή την δανείζω σε φίλο μοτοσυκλετιστή και μόνο που τον ξέρω ότι τουλάχιστον ξέρει να οδηγάει για να κάνει μια βόλτα όχι για ταξίδια κτλ κτλ!!! Και δεν την δίνω ποτέ στον αδερφό μου αν κ μου τη ζητάει συνέχεια...στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να γίνει κάτι τρελαίνομαι...αν κ είναι καλός δικυκλιστής! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το αυτοκίνητο μου το έχω δανείσει άπειρες φορές, ακόμη και για μεγάλα ταξίδια. Την bmw αλλά και τα παλιότερα που είχα ποτέ των ποτών...Έχω πάρει όρκο. Εξηγούμαι: όταν ήμουν 18 δάνεισα σε φίλο το πρώτο μηχανάκι που είχα vespa 50cc για μικρή απόσταση και κόντεψε να σκοτωθεί. Θα μου πείτε ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο αυτοκίνητο αλλά όλοι ξέρετε ότι ένα άγγιγμα στο αυτοκίνητο επιφέρει επίσκεψη στον φαναρτζή ενώ αντίστοιχα στη μοτό ....είναι θέμα πιθανοτήτων.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα για μένα. |
|
|||
|
|||
![]()
Συνονόματε να βρεθούμε σε καμμιά βόλτα..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επόμενη ευκαιρία για όλους σε κάποιον καφέ όπου θα μαζευτούμε αφού πρώτα γίνει διδασκαλία για το πως αλλάζουν οι ταχύτητες σε παλιά κιβώτια που δεν είναι "συγχρονιζέ" και πως σταματάτε μια μηχανή που έχει φρένα που δεν την σταματάνε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() γεια σου ρε γιωργη μερακλη! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομίζω να την έδινα για να αποφήγω τα χειρότερα
εστω και μια γραντζουνια θα ήθελα να την κάνω μόνος μου ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 16:48 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 21:50 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 16:44 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-08-2009 23:48 |
Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 17:22 |