GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #14  
Παλιό 08-04-2010, 17:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Απορία για το κλειδί

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
...................................................
Αν χαθούν ΚΑΙ τα 8, πας για νέα κλειδαριά....
Οχι νεα κλειδαριά αλλα.......... ΝΕΑ ECM!!! Πρέπει να τα ξεχωρισετε αυτα τα δύο!!
Η κλειδαρια δεν εχει καμια σχεση με την αναγνωριση του κλειδιου , απλα παιζει τον ρολο του διακόπτη και θερνει σε επαφη τις......επαφες ωστε μετα την αναγνωριση του κλειδιου να δοθει το ρευμα για την εκκινηση του κινητρα, οποταν μπορει να μεινει η ιδια!!
Αυτο που ''διαβαζει'' τον κωδικο του κλειδιου (καθε κλειδί και διαφορετικος κωδικός) ειναι ξεχωριστο κομματι σε ολα τα οχηματα και βρισκεται πανω (¨η καπου εκει κοντα για τα αυτοκινητα) στον ομφαλο της κλειδαριας και ειναι η γνωστή ''antenna ring'' και η οποια μεταβιβαζει το σημα στην ECM η οποια τελος δινει το ΟΚ για να ''απελευθερωθουν'' τα συστηματα και να εκκινήσει ο κινητηρας!!
Αν χαθουν 8 κλειδιά (ημαρτον δηλαδη) τοτε πας για ECM (800e στο Βαραντερο).

Πριν κανα χρόνο μπηκαν σε μαγαζι μοτοσυκλετων κλεφτες και πηραν μια ολοκαινουρια GS 1200 μαζι με ολα τα κλειδια της, η μοτο βρεθηκε στα συνορα με την αλβανια (δεν τα περασε) τα κλειδια οχι. Η ECM αλλαχτηκε με καινουρια και ο μαγαζατορας αλλαξε και την κλειδαρια βεβαια, κανουρια μοτο ηταν!!!
Κανενας κομπιουτερας και κανενας χακερας δεν μπορει να ''σπασει'' τους κωδικους της ECM!! Εχουν προσπαθησει καμποσοι!!Και αν μπορεσει θα σου στοιχισει οσο μια καινουρια μονάδα οπόταν........!!
Και τα αυτοκινητα με ΙΜΜΟ που κλεβονται κλεβονται διοτι οι κλεφτες εχουν μια ECM για το συγκεκριμενο που πανε να κλεψουν, την κοτσαρουν επανω, μετα σπανε τον αφαλο της κλειδαριας στο τιμονι και με τα καταχωρημενα κλειδια της ECM που τοποθετησανε πανε για Αλβανια!!!

Σημ. ο σπασμενος αφαλος μετά περνει οτι κλειδι του βαλεις επανω του, η αντεννα μεταδιδει το σημα του καταχωρημενου κλειδιου στην ECM και γεια σας!!!

Last edited by GeorgeP; 08-04-2010 at 17:21.
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις skippybi Κόσμος 29 23-01-2011 20:15
Απορία για κατανάλωσης ρευματος gandreas Διάφορα 2 07-04-2010 11:15
Απορία, παρακαλώ...................... siraxanz Πλοήγηση - Hardware και Software 5 27-03-2010 22:07
Απορία, περί αναρτήσεων morfeas Τεχνικά θέματα διάφορα 7 05-01-2010 13:16
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη arisxios Κράνη 7 16-06-2009 14:08


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:21.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!